Zade’den sağlıklı yaşama davet

1920li yıllardan beri tüketiciye sağlıklı ürünler sunmayı hedefleyen Helvacızade, Türkiyede önemli bir ilki gerçekleştiriyor.

Yeni soğuk pres ürünleri Zade Naturel’i tüketicinin beğenisine sunan Helvacızade, bunun için sadece teknik alt yapı ve teknolojinin yeterli olmadığını düşünerek, çok önemli bir sosyal sorumluluk projesine de imza attı. Çağın en büyük hastalığı olan kanserle mücadele iki farklı alanda çalışma yapacak olan Helvacızade, hem kamuoyunu kanser ve beslenme konusunda bilinçlendirerek, halk sağlığında önleyici hekimliği teşvik ederek, korunmayı öğretecek, hem de kanserli hastalara destek programları sunacak.

Bunu da ‘Kanserle Yaşıyorum Konferansları’ düzenleyerek gerçekleştirecek olan Helvacızade’nin projesinin koordinatörlüğünü kanser hastalığını yenen Gazeteci-Yazar Nevval Sevindi yapacak.
Helvacızade, 2 yıl içerisinde 80 ilde ve kendi ürünlerini satan ülkelerde bu konferansları gerçekleştirecek.
Bugün saat 17:00-19:00 saatleri arasında Dedeman Otel’de gerçekleştirilecek olan ‘Sağlıklı Yaşam Paneli’ne Prof. Dr. Bingür Sönmez, Prof. Dr. Adnan İbrahim Saraçoğlu ve Prof. Dr. Oğuz Acar konuşmacı olarak katılacak.
Panel sonrası antioksidan özellikleri olan yağlarla (ZADE Naturel) oluşturulan menü ikram edilecek, tadım testleri yapılacak.
DOĞANIN ZENGİNLİĞİNİN KEŞFİ: ZADE NATUREL
Konferansla ilgili olarak Proje Koordinatörü Nevval Sevindi ile birlikte Konya Gazeteciler Cemiyeti’nde gazetecilere bilgi veren Helvacızade AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mevlüt Büyükhelvacıgil, önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atmaktan dolayı gurur duyduklarını söyledi.
Sağlıklı insanın, sağlıklı toplumun temelini oluşturduğuna işaret eden Mevlüt Büyükhelvacıgil, Zade markasının yeni soğuk pres ürünleri olan Zade Naturel ile insanlığa en doğal, en sağlıklı, en mükemmel ürünleri sunmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi. Zade Naturel’in üretilmesinde üniversite ve sağlık camiasından destek aldıklarına işaret eden Büyükhelvacıgil, uzun süredir yürütülen çalışmaların sonucu olan Zade Naturel’in kanser olmak üzere hastalıkların tedavisinde destek olarak kullanıldığına işaret etti.
AVRUPA’DA DAHİ ÜRETİLMİYOR
Gazeteci-Yazar Nevval Sevindi de meslek hayatı boyunca sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek olmaya çalıştığını anımsattı. Ardından Zade Naturel ile ilgili düşüncelerini aktaran Nevval Sevindi, beğenerek kullandığı ürünlerin Avrupa’da dahi üretilmediğine işaret ederek, bu ürünleri sunan Zade yetkililerine teşekkür etti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri