Zade'den 'Geleceğin Eczacılığı' konulu yarışma

Türkiye’nin ilk sağlık markası Zade Vital ile Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği işbirliğiyle Pharmetic Akademi Farmafikir projesi kapsamında “Geleceğin Eczacılığı İle İlgili İnovatif Uygulamalar” konulu bir yarışma düzenliyor.

Türkiye’nin ilk sağlık markası Zade Vital ile Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği işbirliğiyle Pharmetic Akademi Farmafikir projesi kapsamında “Geleceğin Eczacılığı İle İlgili İnovatif Uygulamalar” konulu bir yarışma düzenliyor. Türkiye ve Kıbrıs’ta bulunan eczacılık fakülteleri 4. ve 5. sınıf öğrencileri arasında yapılacak bu yarışmaya son başvuru tarihi ise 14 Mayısolarak belirlendi. Yarışma hakkında yapılan açıklamada, “Hepimizin bildiği gibi, toplumumuzun doğru bilgilendirilmesi ve yönlendirilmesi konusunda insanlarımızın bir adım ötesindeki ilk ve doğru başvuru noktası eczacılarımızdır. Ürünlerini eczacı ve doktor danışmanlığında sadece eczaneler aracılığı ile toplumla buluşturan Türkiye’nin ilk sağlık markası olan ve alanında dünyanın en zengin doğal besin destekleri serisine sahip Zade Vital, katıldığı fuar ve organizasyonlarla geleceğin eczacılarının yanında olmaya, desteklemeye devam ediyor ve tüm eczacılık fakülteleri öğrencilerini FarmaFikir Projesi’ne davet ediyor. Zade Vital, Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği işbirliğiyle FarmaFikir Projesi kapsamında yapılacak 'Geleceğin Eczacılığı İle İlgili İnovatif Uygulamalar' yarışmasıyla genç beyinlerin yaratıcı fikirlerinin ortaya çıkmasını, hem eczacılık mesleğine hem de geleceğin eczacılarına katkı sağlamayı hedefliyor.

Eczacılık fakültesi öğrencileri arasında 'Geleceğin eczacılığı ve eczacısı nasıl olmalı', 'Mesleğimizi bugünden geleceğe nasıl taşımalıyız' sorularına farklı bakış açıları oluşturmayı  ve eczacılık mesleğine dair yaratıcılığı geliştirmeyi amaçlayan yarışmaya son başvuru tarihi 14 Mayıs. Türkiye ve Kıbrıs’ta yer alan eczacılık fakültesi 4. ve 5.sınıf öğrencilerine açık olan yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere, 22-24 Eylül 2016 tarihlerinde düzenlenecek 'Geleceğin E Hali' büyük eczacılık buluşmasında ödülleri verilecek.  Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler, yarışma ile ilgili geniş bilgilere, www.pharmetic.org  web adresinden ve www.facebook.com/farmafikir sosyal medya hesaplarından ulaşılabiliyor” denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlçeler Haberleri