Zade Vital'e İsviçre'de yoğun ilgi

Türkiye'nin ilk sağlıklı yaşam markası ve dünyanın en zengin Cold Press bitkisel besin destekleri serisi Zade Vital®, 10-12 Mayıs tarihlerinde İsviçre’de gerçekleştirilen Vitafoods Europe 2016’da yer aldı.

Dünya çapındaki besin destekleri pazarının üreticileri ve markalarını Cenevre’de bir araya getiren fuarda Zade Vital®; dört farklı ürünü bir araya getiren Combo Serisi ile dikkatleri üzerine çekti. Dünyada ve ülkemizde her geçen gün hızla gelişmekte olan besin destekleri pazarının dünya çapında söz sahibi önemli üreticileri ve markaları, İsviçre’nin Cenevre şehrinde buluştu. Zade Vital®‘in de yer aldığı ‘Vitafoods International Exhibition and Congress for the Nutraceutical, Cosmeceutical and Functional Food Ingredients Industry / Vitafoods Uluslararası Nutrasötik, Kozmetik ve Fonksiyonel Gıda Maddeleri Endüstrisi Fuar ve Kongresi’  10-12 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirildi. Zade Vital® GMP standartlarında ürettiği, dört farklı ürünü içeren Combo Serisi ile ülkemizi başarıyla temsil etti.

Toplumda en fazla ihtiyaç duyulan alanlar dikkate alarak tasarlanan Combo Serisi’nde gençler için, kadınlara özel, erkeklere özel, yetişkinlere özel, zihin sağlığı desteği ve doğal enerji kaynağı olmak üzere beş farklı seçenek bulunuyor. Zade Vital®, yumuşak kapsül üretiminde dünyanın en ileri teknolojisine sahip tesislerinde ürettiği ve kullanım kolaylığı sağlayan yeni ürünleri ile farklı pazarlardan büyük talep gördü. Her yıl düzenlenen Vitafoods Europe; nutrasötikler, fonksiyonel gıda-içecekler ve kozmetikler alanında dünyadaki en son yeniliklerin, trendlerin ve teknolojilerin paylaşıldığı; konferans ve çalıştaylarla dünyaca ünlü fikir liderleri tarafından güncel bilimsel bulguların aktarıldığı önemli bir platform niteliğini taşıyor.

Ege Üniversitesi İlaç Geliştirme ve Farmakokinetik Araştırma Uygulama Merkezi ARGEFAR ile işbirliği içinde, bugün 9 yıla ulaşan AR-GE işbirliği sonucu geliştirilen, GMP (Good Manufactoring Practices-İyi Üretim Uygulamaları) normlarında üretilen ve kalitesi ARGEFAR tarafından test edilen Zade Vital® Türkiye genelinde 11.500 ezcanede yer alıyor. Zade Vital® Türkiye’de ve dünyada toplum sağlığına destek sağlayacak yeni ürün çalışmalarına devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri