Zade Vital’den balık yağı şurubu

Her yaşın sağlık kaynağı¹ balık yağını yetişkinlerin ihtiyaçları doğrultusunda özel olarak geliştirerek, şurup haline getiren Zade Vital, Türkiye’nin ilk yetişkinlere özel Omega 3 balık yağı şurubunu toplum sağlığına sundu

Türkiye’nin sağlıklı yaşam markası Zade Vital, İlk’leri gerçekleştirmeye devam ediyor.

Ege Üniversitesi ARGEFAR ile işbirliği içinde özel olarak formülize edilen Zade Vital Premium Omega 3 balık yağı şurubu “nane aroması”, “özel buhar teknolojisi” ve Zade Vital Tesisleri’nde GMP standartlarında üretimi ile eczanelerdeki yerini aldı.

Yapılan araştırmalar Omega 3 balık yağı desteğine çocuklar kadar yetişkinlerin de ihtiyacı olduğunu ortaya koyuyor. Araştırmalar insanların karşılaştıkları bir çok hastalığa beslenme alışkanlıklarının neden olduğunu ortaya koyuyor ve uzmanlar tarafından doymamış yağ asitleri yönünden zengin olan gıdalar tüketilmesi tavsiye ediliyor. İnsan vücudunun sentezleyemediği ve mutlaka dışarıdan alınması gereken yağ asitleri olan esansiyel (elzem) yağ asitlerinin en önemlilerinden olan Omega 3’ler EPA ve DHA, çok sayıda metabolik faaliyetin sağlıklı devam etmesi için gerekli görülmektedir. Deniz kaynaklı Omega 3 balık yağı takviyeleri erişkinlerde korunma amaçlı olarak, ayrıca koroner arter hastalığı, hiperkolesterolemi, hipertrigliseridemi ve diyabet gibi kardiyovasküler ve endokrinolojik hastalıkların önlenmesinde, ani ölüm riskinin azaltılmasında da destek amaçlı kullanılabiliyor.

Zade Vital tarafından Ege Üniversitesi İlaç Geliştirme ve Farmakokinetik Araştırma Uygulama Merkezi ARGEFAR ile işbirliği içinde yetişkinlere ideal Omega 3 desteği sağlamak üzere özel olarak formülize edilen Zade Vital Premium Omega 3 Balık Yağı Şurubu, her yaştan insanın Omega 3 balık yağı desteğini kolayca alabilmesini hedefliyor.

UYGUN EPA VE DHA ORANLARI:

Zade Vital Premium Omega 3 Balık Yağı Şurupları, yetişkinler için en ideal Omega 3 desteği sağlamak hedefiyle geliştirildi. Amerikan Ulusal Sağlık Ensitüsü (National Institutes of Health/ NIH), Avrupa Gıda Güvenliği Kurumu (European Food Safety Authority/ EFSA) ve Amerikan Kalp Cemiyeti (American Heart Association/ AHA) gibi bu alanda dünyanın önemli literatür ve kılavuzları taranarak geliştirilen içeriklerde yetişkinler için özel formüller hazırlandı.

FDA Standartlarında Kaliteli Hammadde:                                                                                                                   Zade Vital Premium Omega 3 Balık Yağı Şurupları Serisi’nde kullanılan hammaddeler dünyanın güvenilir balık yağı tedarikçilerinden olan MEG-3’ten tedarik edilmektedir. MEG-3, USP sertifikası ile FDA standartlarına uygun üretim yapmaktadır.

“Özel Buhar Teknolojisi (Steam Deodorizasyon Yöntemi)” ile Elde Edilen Kokusuz Tatlar:   Zade Vital Premium Omega 3 Balık Yağı Şurupları Serisi özellikle “Özel Buhar Teknolojisi”  kullanılarak üretildi. Ek bir saflaştırma aşaması bulunan Özel Buhar Tekniği sayesinde koku ve tat iyileştirmesi sağlandı.

Trigliserid Form:

Zade Vital® Premium Omega 3 Balık Yağı Şurupları Serisi, özellikle emilim ve biyoyararlanımın daha yüksek olduğu trigliserid formunda geliştirildi.

Zade Vital Tesisleri’nde GMP Standartlarında Üretim:

Zade Vital® Premium Omega 3 Balık Yağı Şurupları Serisi, Zade Vital® Tesisleri’nde Uluslararası 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri