Zade Vital Anne Bebek Fuarı’nda ilgi gördü

Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markası Zade Vital 30. Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı’nda yer aldı.

Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markası Zade Vital 30. Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı’nda yer aldı. Zade Vital, fuar kapsamında başta yeni Premium Omega 3 Balık Yağı Şurupları Serisi olmak üzere anne bebek ve çocuk sağlığı ile ilgili ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu. Pediatrist Uzman Dr. Cihan Avaroğlu da Zade Vital® standında fuar ziyaretçileriyle buluşarak “Omega 3 balık yağlarının çocukluk dönemindeki rolü ve yeni gelişmeler” hakkında soruları yanıtladı. “Omega 3 balık yağlarının çocukluk dönemindeki rolü ve yeni gelişmeler” hakkında ziyaretçilerin sorularını yanıtlayan Avaroğlu ayrıca Omega 3 kullanırken dikkat edilmesi gereken noktaları da paylaştı. Etkinliğe eş zamanlı olarak Zade Vital®in sosyal medya hesaplarındaki takipçileri de Dr. Cihan Avaroğlu’na “Omega 3 Hakkında” merak ettiklerini sordu.

“ANNE BEBEK SEPETİ” HEDİYE EDİLDİ.

Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı kapsmasamında Zade Vital standını ziyaret eden aileler arasında yapılan çekiliş sonucunda 12 aileye  “Zade Vital  Anne Bebek Çocuk Sağlık Sepeti”  hediye edildi. Pediatrist Uzman Dr. Cihan Avaroğlu’nun gerçekleştiridiği çekiliş etkinliği stantta keyifli dakikaların yaşanmasına neden oldu. Her yaşın sağlık kaynağı Omega 3 desteğini en doğru şekilde sunmak amacıyla Ege Üniversitesi ARGEFAR ile işbirliği içinde dünyanın önemli literatür ve kılavuzlarını esas alan Zade Vital, Premium Omega 3 Balık Yağı Şurupları Serisi Zade Vital® Tesisleri’nde Uluslararası GMP (Good Manufacturing Practices / İyi Üretim Uygulamaları) standartlarında üretiyor. “Özel Buhar Teknolojisi / steam deodorizasyon”) yöntemi ile koku ve tat iyileştirilmesi sağlanan Zade Vital Premium Omega 3 Balık Yağı Şurupları Serisi’nde doğal aromalar kullanılıyor.

SADECE ECZANELERDE BULUNUYOR

Kız ve erkek çocukları için ayrı tatlar belirleyerek, kız çocukları için çilek aromalı balık yağı şurubu; erkek çocukları için portakal aromalı balık yağı şurubu ile küçüklerin balık yağı şurubunu keyifle içmesi hedefleniyor. 100 ml ve 200 ml cam şişe alternatifleriyle sadece eczanelerde bulunan Zade Vital® Premium Omega Balık Yağı Şurubu Serisi’nin ambalajları akıl küpü çocuklar için “eğitici poster ve çıkartma hediyesi ile birlikte sunuluyor. Ebeveynlere Omega 3 balık yağları hakkındaki doğruları anlatmayı hedefleyen www.akilkupuyuz.com web sitesi çocuklara boyama kitabı armağan ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri