Zade kalitesi dünyaya ulaşıyor

Yurt içinde olduğu kadar yurt dışında gerçekleşen gıda fuarlarına da büyük önem veren Zade, gıda sektöründe
Yurt içinde olduğu kadar yurt dışında gerçekleşen gıda fuarlarına da büyük önem veren Zade, gıda sektöründe Uzak doğunun en büyük fuarı olma özelliği taşıyan Foodex Japan 2011 Uluslararası Yiyecek ve İçecek Fuarı nedeniyle geçtiğimiz günlerde Japonya’daydı. Bu yıl 36.’sı düzenlenen fuar, 60’tan fazla ülkeden gelen yaklaşık 2500 firmanın iştiraki ile 1-4 Mart 2011 tarihleri arasında gerçekleşirken Zade, kalitesi ve zengin ürün çeşidiyle ziyaretçileri büyüledi.
Gıda ihtiyacının yalnızca yüzde 40’ını karşılayabilen ve yılda yaklaşık 60 milyar dolar tutarında gıda ithalatı yapan ülkede gerçekleşen fuar, bölge ülkeleri gıda pazarlarına da hitap etmesi itibariyle büyük öneme sahip. 85 binin üzerinde ziyaretçiye ev sahipliği yapan fuarda Zade, ürünlerinin kalitesi ve çeşitliliğiyle adından söz ettirirken, kültürel anlamda farklılıklarımız bulunan tüketici ve müşterilere de mucizevî lezzetlerini sevdirmeyi başardı.
Zade yetkilileri, üretimde kaliteye verdiği önemin yanında insanlığa verdiği değeri de bir kez daha göstererek fuardan kısa bir süre sonra meydana gelen ve büyük zarara yol açan felaketin ardından Japonya’da bu yıl ve geçtiğimiz yıllarda görüştüğü tüm müşterilerine tek tek ulaşarak durumlarıyla ilgili bilgi aldı. Yalnızca Japonya’yı değil tüm dünyayı üzen olayın ardından üzüntüler dile getirilirken böylesi bir felaketin tekrar yaşanmaması temennilerinde bulunuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri