Zade iş ortaklarıyla buluştu

27-28 Nisan 2011 tarihinde gerçekleştirilen Yerel Zincirler Buluşuyor organizasyonu; yerel zincir temsilcileri, tedarikçiler ve üreticiler ile finans, iletişim, bilişim ve sanayi kuruluşları temsilc

27-28 Nisan 2011 tarihinde gerçekleştirilen ‘Yerel Zincirler Buluşuyor’ organizasyonu; yerel zincir temsilcileri, tedarikçiler ve üreticiler ile finans, iletişim, bilişim ve sanayi kuruluşları temsilcilerini, medya, sivil toplum kuruluşları, kamu ve özel sektör temsilcilerini bir araya getirdi. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen organizasyonda, kaliteli ve sağlıklı ürünleriyle yerel zincirlerin en önemli tedarikçilerinden biri olan Zade, geniş ürün çeşidini sergilediği standıyla yer aldı. Oldukça renkli gösterilere sahne olan fuar organizasyonuna paralel olarak yapılan konferanslara da katılan Zade yetkilileri, ‘Sürdürülebilir Büyüme’ temalı, sektörün önemli isimleri tarafından yapılan sunumları takip etti.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da iş ortaklarının bu önemli organizasyonunda yer alarak destek olan Zade, standında perakende dünyasının önemli isimlerini ağırladı. Tarım Bakanı Mehdi Eker’ in de ziyaret ettiği Zade standında Perakendeciler Federasyonu Başkanı Selamet Aygün ve federasyon üyeleri de doğal sağlık kaynağı Zade Naturel ürünlerini tattı.

Var olan ilişkilerin güçlendirilmesi ve yeni bilgiler ve ilişkiler ışığında yeni fikirlerin geliştirilmesinin hedeflendiği organizasyonda Zade, ziyaretçilerinden yoğun ilgi görerek bu bağlamda verimli ve başarılı bir fuar geçirmenin gururunu yaşadı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri