Zade, anneleri unutmadı

Bitkisel yağ sektörünün lider markalarından Zade, anneler gününde gelenek haline getirdiği aktivitesini bu yıl da annelere kırmızı güller hediye ederek gerçekleştirdi

Ziyaretlerine Konya Huzurevi’nden başlayan Zade çalışanları, annelerin bu özel gününü hep birlikte kutladı. Zade çalışanlarının bu anlamlı ziyareti Huzurevi’nde duygusal anlar yaşattı. Keyifli sohbetlerle geçen ziyaretin sonunda, bu özel günde hatırlanmanın mutluluğunu yaşayan huzur evi sakinleri Zade çalışanlarına teşekkür etti.

Ailesi için her zaman en iyisini isteyen annelere en kaliteli bitkisel yağları üreten ve sunan Zade, birçok noktada annelerle bir araya gelerek kendilerine gül hediye etti. Pazar günü aileleriyle alışverişe çıkan anneler Zade’nin sürpriziyle sevindi. Yalnızca anneleri değil babalar ve çocuklarını da oldukça mutlu eden bu aktivite gün boyu farklı noktalarda devam etti.

Kaliteli, sağlıklı ve güvenilir ürünleriyle annelerin yalnızca mutfaklarına değil kalplerine de girmeyi başaran Zade markası, gerçekleştirdiği bu özel aktiviteyle annelerin kalbini bir kez daha kazandı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri