Zabıtadan Bayram Öncesi Denetim

Zonguldak Ereğli Belediyesi, Zabıta Ekipleri Kurban Bayramı öncesi yaptığı çalışanlar kamında ilçedeki, fırınlar ve tatlı üreten işyerlerini denetledi. Zabıta Müdürlüğü ekipleri fırınlar ve tatlı imalathanelerine yaklaşan bayram...

Zonguldak Ereğli Belediyesi, Zabıta Ekipleri Kurban Bayramı öncesi yaptığı çalışanlar kamında ilçedeki, fırınlar ve tatlı üreten işyerlerini denetledi.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri fırınlar ve tatlı imalathanelerine yaklaşan bayram öncesi öncelik verdi. Denetimlerde ağırlıklı olarak hijyen koşulları, ruhsat, vergi levhası ve çalışanların temizliği konusunda incelemeler yapıldı. Çalışanların kılık kıyafetinden mekan temizliği ve üretim araçlarının temizliğini de inceleyen ekipler, fırınlarda da çalışma gerçekleştirdi.

Vatandaşların sağlığının önemine vurgu yapan ve gıda üretimi yapan işletmelerin, hijyen koşullarına önem vermesi gerektiğini belirten Zabıta Müdürlüğü ekipleri, denetimlerin amacının iş yerlerine cezai işlem yapmak değil, Ereğli halkının aldığı ve yediği gıdaları üreten iş yerlerinin hijyen şartlarına uyup uymadığının denetlenmesi olduğunu bildirdi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri