Zabıtadan Bayram Öncesi Denetim

Seyhan Belediyesi'ne bağılı Zabıta ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri Kurban Bayramı öncesi gıda denetimi yaptı. Denetimlerde sağlıksız şartlarda üretim ve satış yaptığı tespit edilen işletmelere ceza kesildi.    Seyhan...

Seyhan Belediyesi'ne bağılı Zabıta ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri Kurban Bayramı öncesi gıda denetimi yaptı. Denetimlerde sağlıksız şartlarda üretim ve satış yaptığı tespit edilen işletmelere ceza kesildi.

    Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Kurban Bayramı öncesi tatlı, pasta ve bayram şekeri imalathaneleri ile satış yerlerindeki denetimleri arttırdı.

    Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürü Ercan Kandemir yönetiminde vatandaşların bayramı huzur içinde geçire bilmesi için ekipler oluşturdu. Yapılan denetimlerde uygunsuz ve sağlıksız üretim yaptığı tespite edilen işletmelere cezai işlem uygulanırken, esnaf denetimlerden dolayı mutlu olduğunu belirtti. Belediye ekiplerinin denetim yapmasından dolayı mutlu olduğunu belirten esnaf, özellikle merdiven altı diye tabir edilen ve uygunsuz şartlarda üretim yapan işletmelerin kapatılmasını istedi.

    Ercan Kandemir, Seyhan halkının sağlıklı gıda tüketebilmesi için denetimleri arttırdıklarını belirtirken özel günleri kendilerine fırsat bilen fırsatçıların insan sağılığı ile oynamalarına izin vermeyeceklerini söyledi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri