‘Zabıta, sağlık, huzur ve güvenliğin güvencesi’

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 1-7 Eylül tarihlerinde kutlanan Zabıta Haftası ve Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 198’inci yılı dolayısıyla Suriçi Çarşı Zabıta Amirliğinde zabıta personeliyle bir araya geldi

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 1-7 Eylül tarihlerinde kutlanan Zabıta Haftası ve Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 198’inci yılı dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlikler çerçevesinde, Suriçi Çarşı Zabıta Amirliğinde zabıta personeliyle bir araya geldi.

DAHA YAŞANABİLİR BİR KENT İÇİN

Meram Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin haftalarını kutlayan Başkan Kavuş, “İlçenin sağlık, huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden fedakarlıklarla çalışan tüm zabıta arkadaşlarıma minnettarım, hepsine şahsım, kurumum ve ilçem adına şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu. Haftanın, zabıtaların özverili çalışmaları ve emekleri için farkındalık oluşturduğuna dikkat çeken Başkan Kavuş, “Belediye hizmetlerinin hemen hemen her aşamasında önemli rol oynayan ve Meram’ın düzeni adına her zaman özveriyle çalışan zabıtalarımızın haftasını kutluyorum. Arkadaşlarımız, ilçe halkımızın sağlığı ve huzuru için sürekli olarak titiz ve hassas bir çalışma içerisindeler. Daha yaşanabilir bir şehir için en büyük yüklerden biri de onların omuzlarındadır. Bu düşüncelerle Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 198. yılını kutluyor, zabıta arkadaşlarıma yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin” ifadelerini kullandı.

Zabıta personeli de Başkan Kavuş’a teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri