Zabıta Amiri, Chp Milletvekili İle Tartıştı

Üsküdar Validebağ Korusu önünde devam eden eylemde zabıta ile milletvekili gerginliği yaşandı.Eylemcilere müdahale eden Üsküdar zabıta ekibinde bir amir, CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt ile tartıştı. İkili arasında geçen...

Üsküdar Validebağ Korusu önünde devam eden eylemde zabıta ile milletvekili gerginliği yaşandı.

Eylemcilere müdahale eden Üsküdar zabıta ekibinde bir amir, CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt ile tartıştı. İkili arasında geçen hararetli tartışmada 'kaldıracağız-kaldıramazsın' polemiği yaşandı.

Validebağ'da devam eden inşaat alanında protestolar devam ediyor. Zabıta, gösteri yapan kadın eylemcilere müdahale etti. CHP'li Ögüt ise zabıtanın kadınlara müdahalesine tepki gösterdi. Bunun üzerine ikili arasında kısa bir arbede yaşandı. Öğüt, araya giren sivil polislerce olay yerinden uzaklaştırıldı. Bu esnada milletvekili Öğüt, zabıta amirine “Sen kimsin ki kadına saldırıyorsun.” diye bağırdı.

Bu arada eylemci kadınlar milletvekili Öğüt ile tartışan zabıta amirine tepki gösterdi. Kadınların tepkisi karşısında sessiz kalmayan zabıta amiri, eylem alanını kast ederek “Burayı birazdan alacağız. Göreceksiniz alacağız.” dedi. Kadınlar ise “Zabıta gitsin polis gelsin. Polis gelsin zabıta istemiyoruz.” diye tepki gösterdi.

Tartışma noktasına dönen CHP'li Öğüt ise zabıta amirine, “Siz niye müdahil oluyorsunuz?” diye tepki gösterdi. Zabıta amiri ise milletvekili Öğüt’e bariyer ve eylemcileri göstererek "Bunları kaldıracağız." diye cevap verdi. Daha sonra ikili arasında ‘kaldıramazsın-kadıracağız’ polemiği yaşandı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri