Yüzme bilmeyen kalmayacak

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi yüzme havuzu, fitness, buhar odası, sauna ve halı sahası ile vatandaşa haftanın 7 günü hizmet veriyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Konya Belediye Spor Kulübü Derneğinin işletmeciliğindeki Spor Kompleksi, Yüzme Havuzu, Fitness, Sauna, Buhar Odası ve Halı Sahası ile vatandaşa hizmet vermeye başladı.

Yaklaşık 6 ay önce Belediye bünyesine geçen spor kompleksi yeniden düzenlenerek oldukça nezih bir hale getirildi. Haftanın 7 günü hizmet veren spor kompleksinde Bay-Bayan ve çocuklar için değişik seanslar programlanmış. Temizlik ve hijyen konusunda denetimleri aralıksız yapılan ve tam not alınan Spor Kompleksinde, yüzme bilmeyenler için yüzme antrenörleri de bulunuyor. Yaz dönemi nedeniyle Komek öğrencilerinin gündüz seanslarını kullandığı Komplekste Salı Perşembe günleri 18.00-22.00 arası ve Cumartesi-Pazar 09.00-11.00 Bayanlara ayrılmış durumda. Bu günlerin dışındaki günlerde ise 18.00-22.00 arası erkekler için seanslar oluşturulurken Cumartesi-Pazar 11.00-16.00 arası maksimum 12 yaşındaki çocuklar için eğitim veriliyor.

Spor Kompleksinde Yüzme Havuzu yarı olimpik ebatlarda olurken çocuk havuzu (öğrenme havuzu) ile de yüzmenin keyfi yaşanıyor. Bünyesinde 4 erkek 4 bayan yüzme hocası ile 2 fitness antrenörü bulunduran Spor Kompleksinde her seansta yüzme öğretiliyor. Otopark sıkıntısı olmayan ve merkezi bölgede yer alan Spor kompleksinde cafe hizmeti de sunuluyor. Yeni açılmasına rağmen yoğun ilgi gören Spor kompleksine vatandaşların ilgisi yöneticileri sevindirirken amacın spor bilincini arttırmak olduğunun altı çizildi. Yenilenen ve işletmeciliğini Belediye bünyesine geçmesinden dolayı memnuniyetini dile getiren vatandaşlar ise böyle bir imkanı sunan Büyükşehir Belediyesine ve yöneticilerine teşekkür ettiler. Yüzme havuzu ücretini merak edenler için ise açılışa özel 1 Eylül'e kadar geçerli olan Abonelik ücretlerinin olduğunu söylemekte fayda var. Şöyle ki; 3 aylık 375 TL, 6 aylık 600 TL ve yıllık 800 TL kişiye özel abonelik fiyatları yer alıyor. Abonelik yaptıran vatandaşlar aynı zamanda Fitness, Sauna ve Buhar odasını ücretsiz kullanabiliyor. Tek giriş ücretleri ise 40 TL olarak gerçekleşiyor.

MUHAMMET GÜMÜŞ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri