Yüzlerine kan geldi

Ziya Doğan’ın görevden ayrılmasından sonra Konyaspor’da futbolcuların yüzlerine kan geldi
Tatlıcak tesislerine bahar havası geldi. Yeşil-beyazlılar, İstanbul BŞ maçına bu moralle hazırlanıyorlar
Konyaspor’da, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıkları 3 puan parolasıyla devam ederken,  Yılmaz Vural’ın göreve başlamasıyla moral motivasyonu da arttı. Göreve başlamasının ardından futbolcularla bir saate yakın toplantı yapan ve antrenmanlarda futbolculara daha sıcak yaklaşan Yılmaz hocanın. Hafta boyunca teknik-taktik antrenmanlarla birlikte moral motivasyonu çalışmalarına da ağırlık vereceği öğrenildi.
Konyaspor'un, önceki akşam Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yaptığı günün ikinci antrenmanına tüm oyuncular katıldı.   Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcular dönüşümlü olarak iki seri halinde top çalışması ve koşu çalışması yaptı. Kartallar, dün de akyam saatlerinde taktik ağırlıklı biri çalışma daha gerçekleştirdiler. Yeşil-beyazlı takımın bugün sabah saat 11.00’de yapacağı antrenman basına açık olarak gerçekleştirilecek. Bugün akşam antrenmanıyla birlikte Cuma ve Cumartesi günü yapılacak antrenmanlar ise basına kapatılacak. Takım Cumartesi günü tesislerde kampa alınacak. 
Yeşil-beyazlı takımda, İstanbul BŞ maçının hazırlıkları galibiyet üzerine yapılıyor. Kan değişikliğinin yararlı olacağına inandıklarını bildiren bazı yöneticiler, İstanbul BŞ maçını kazanmaları gerektiğini, bunu gerçekleştirmeleri halinde Konyaspor’un ligde kalma umutlarının artacağını dile getirdiler. Teknik direktör Yılmaz Vural ise, Konyalıların beklentisini bildiklerini söyleyerek, Konyaspor’un İstanbul BŞ maçını kazanacağını ve sezon sonunda da ligde kalacağını yineledi.
Konyaspor’da, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi sakat futbolcu yok.. Antrenmanlar tam kadro halinde yapılıyor. Ancak, kırmızı kart cezalısı Erdinç ve Ertuğrul Pazar günü forma giyemeyecekler. Defansın ortasında Kere ile birlikte cezası biten Kamil Zayatte görev yapacak. Mehmet Sedef’in de formsuz olan Abbas’ın yerine sol kanatta görev yapması beklenmekte. Hakan ve Montano ile 3’&er sarı kartla ceza barajında bulunmakta. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri