Yüzlerine kan geldi

Çanakkale Dardanelspor maçının kazanılmasının kendilerini son derece mutlu ettiğini bildiren Zafer Demir, Ömer, Eser ve Ufukhan, Bucaspor deplasmanına da 3 puan için gideceklerini söylediler

Bank Asya’da şampiyonluk mücadelesi veren Konyaspor, Çanakkale Dardanelspor galibiyetiyle hem moral kazandı, hem de şampiyonluk yarışında iddialı olduğunu gösterdi. Önemli bir galibiyete imza attıklarını söyleyen Konyasporlu futbolculardan Zafer Demir, Eser, Ömer ve Ufukhan, Buca deplasmanına da galibiyet için gideceklerini ifade ettiler. 

ZAFER DEMİR: ÇOK MUTLUYUZ
Konyaspor’un tecrübeli isimlerinden Zafer Demir, iyi oynadıkları maçta kalelerine gelen tek atakta golü yediklerini ancak buna rağmen oyundan düşmeden ve mükemmel bir ikinci devre oynayarak haklı bir galibiyet aldıklarını belirtti. Zafer Demir, Dardanelspor karşılaşması ile ilgili yaptığı değerlendirmede "Herkeste gördü ki maçlar artık kolay geçmiyor. Zor oluyor. Bizde bu zorluğun farkındayız ve ona göre hazırlıklarımızı yapıyoruz. Birlik beraberlik içerisinde iyi mücadele ediyoruz. Sonucunu da Dardanelspor karşılaşmasında aldık. İnşallah bundan sonra da almaya devam edeceğiz. Dardanelspor maçı bizim için iki farklı görüntüye sahipti. İlk yarı istediklerimizi tam yapamadık. Golü bir an önce bulmak için acele ettik. Konsantrasyonumuzu tam sağlayamadık ve oyunumuzu oturtamadık. İkinci yarı gerçekten mükemmel oynadık ve 2 gol bulmamıza rağmen fazlasını da kaçırarak galip gelmesini bildik" görüşlerine yer verdi.
ÖMER: ÇIKIŞIMIZ SÜRECEK
Dardanelspor karşılaşmasına takım kaptanı olarak çıkan Ömer Hacısalihoğlu, her iki devrede de çok iyi oyun ortaya koyduklarını ve mücadelelerinin karşılığını zor da olsa kazanarak aldıklarını belirtirken, çıkışlarını Bucaspor maçıyla birlikte sürdüreceklerini de sözlerine ekledi. Bank Asya 1.Lig'de tam beklenildiği gibi ikinci devre itibariyle kıran kırana bir mücadelenin yaşandığını ifade eden Ömer Hacısalihoğlu, "Tabiki bundan sonraki tüm maçlar zor oluyor. Alınan sonuçlara bakıldığında alt sıralarda yer alan takımların zirve takımlarına karşı kolay kaybetmediğini hatta sürpriz sayılabilecek sonuçlarla imza attıklarını görüyoruz ve her zaman söylüyoruz. Bank Asya 1.Lig böyle bir lig. İkinci devre alt sıralardan kurtulmak isteyen takımların çabaları maçları daha da zor hale getiriyor. Ama biz Dardanelspor karşısında ilk yarı çok iyi oynarken ve sadece bir pozisyon vererek gol yedik. İkinci devre maçı çevirmesini bildik. Bizi gönülden destekleyen taraftarlarımıza bu galibiyeti armağan ediyoruz. Artık önümüzdeki Bucaspor ile oynayacağımız maçı da galibiyetle kapatarak bize yakışanı yapmak ve yeni bir seri yakalamak istiyoruz" dedi.
ESER: TAKIM OLDUĞUMUZU GÖSTERDİK
Takım olma ruhunu sahaya yansıttıklarını ve kazanmayı çok istediklerini oynadıkları oyunla herkese göstererek hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını ifade eden Eser Yağmur, Bucaspor ile oynayacakları önemli mücadeleden de istedikleri sonuçla ayrılacaklarına inandığını söyledi. Eser Yağmur, "Maçı izleyen herkes takımımızın isteğini ve hırsını gördü. İlk yarıda iyi oynadık. Ama rakip bir kez kalemize geldi ve onda da golü buldu. Biz daha iyi oynadık. Bu maçta alacağımız galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Kötü gidişimize son vermek istiyorduk. İkinci devre çok mücadele ettik ve aslanlar gibi oynadık. Takım olmak budur. Kötü gittiğimiz zamanda birbirimize sahip çıktık. Herkesi üç puandan ve muhteşem mücadelelerinden dolayı tek tek kutluyorum. Rakiplerimizin de puan kaybetmesi bizi sevindirdi. Artık haftaya Bucaspor ile oynayacağımız çok önemli bir maçımız var. Oradan da puansız dönmeyeceğimize inanıyorum" diye konuştu.
UFUKHAN: ÇOK SEVİNÇLİYİM
Dardanelspor karşılaşmasında galibiyet golünü atan Ufukhan Bayraktar, kazanmak adına her şeyi yaptıklarını ve ikinci devredeki baskılı oyunlarıyla da sonuca gitmesini bildiklerini ifade ederken, galibiyeti geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutlayan antrenör Muharrem Aydın'a hediye ettiğini söyledi.
Kazanmaktan başka sonucu düşünmedikleri Dardanelspor maçında iyi oynadıkları bir anda yapılan basit bir hata nedeniyle kalelerindeki tek pozisyonda golü gördüklerini belirten Ufukhan Bayraktar, "Takımım 1-0 mağlup durumdayken 1-1'i yakalamışız. İkinci golü atıyoruz ve geriden gelerek öne geçiyoruz. 2 haftada sadece bir puan aldık ve mutlaka galip gelmemiz gereken bir maçtı. Stoperim ve çok fazla maçım yok. Şans buldum. Bunu da iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Takımımı 2-1 öne geçiriyorum. O an kart göreceğimi bilerek formamı çıkardım ve o mutluluğu yaşamayı göze aldım. Bu benim bu sezonki üçüncü sarı kartım oldu. Ama önemli değil. Kazandık. Çok mutluyuz. Bu galibiyeti geçtiğimiz Cuma günü doğum gününü kutlayan antrenörümüz hatta ağabeyimiz Muharrem hocamıza armağan ediyorum. Artık bir seri yakalamak istiyoruz. Önümüzdeki Bucaspor maçını da kazanacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri