Yüzlerce Tarım Makinası Sergileniyor

Gerçekleştirilen Tarım fuarında 5’inci holde ziyaretçilerini ağırlayan Tekyatağanlı Tarım Makineleri ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi görüyor.

TEKYATAĞANLI STANDINA YOĞUN İLGİ

Gerçekleştirilen Tarım fuarında 5’inci holde ziyaretçilerini ağırlayan Tekyatağanlı Tarım Makineleri ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Düzenlenen fuarın yoğun ilgi gören stantlarından biri olan Tekyağanlı Tarım Makinaları’nın Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Gümüş, “Tekyatağanlı Tarım Makineleri olarak, tarım ve sanayi kenti Konya'da yüksek performanslı tarım makineleri üretiyoruz. Yüksek üretim kapasitesine sahip modern fabrikamızda, ileri teknolojiyle üretim yapan yenilikçi bir firmayız.

Toprak işleme aletleri, hasat makineleri, saman aspiratörleri, çayır biçme makineleri, silaj makineleri ve yem kırma makinelerimizle, ekimden hasada kadar tüm aşamalarda, üstün kalitemizin farkını ortaya koyuyoruz. Yurt dışı markamızla bugün, Latin Amerika'dan Doğu Avrupa’ya, Uzak Doğu'dan Afrika'ya, Ortadoğu'ya, onlarca ülkenin güvenilir tercihiyiz” diye konuştu.

GELİŞEN TEKNOLOJİYİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Değişen ve gelişen teknoloji karşısında müşterilerine en iyi hizmeti sunmamın gayretinde olduklarını belirten Proken Tarım Makinaları Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özcan, “Büyümekte olan Türkiye ekonomisi içinde önemli bir yere sahibiz.

Bu doğrultuda değişen teknolojik gelişmeler ışığında Türk sanayisine en güzel şekilde hizmet vermekteyiz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına ve beklentilerine en iyi şekilde cevap verecek kalitede ürün ve kesintisiz hizmet sunmanın gayretindeyiz.

Çağın gerekliliklerini yakından takip eden firmamız, gün geçtikçe zorlaşan ticaret hayatında şeffaf, bütünü görebilen bir politika izlemekte ve sadece kendi kârlılığı ile değil çevresinde etkileşimi olduğu tüm ekosistemin kârlılığı için çalışıyor” ifadelerini kullandı.  

MÜŞTERİLERİMİZ İŞİMİZİN MERKEZİNDE 

Çiftçiler için en kullanışlı ekipmanları sağladıklarını kaydeden John Deere Konya Bayi Yetkilisi Recep Tokkacı, “Bize güvenen insanlar ve dünyamız için çalışırken birbirine bağlı akıllı makineler üretiyoruz.

Müşterilerimiz yaptığımız işlerin merkezinde. Kullanımı rahat teknolojimiz ile müşterilerimizin tarlada ve iş sahasında görmek istedikleri sonuçları almalarına yardımcı oluyoruz.

Bunun yanında müşterilerimize ekipmanlarının kullanım ömrü boyunca birinci sınıf destek sunarak onların yedek parçalara, hizmetlere ve performans güncellemelerine sorunsuz şekilde erişebilmelerini sağlıyoruz” dedi. 

ÇİFTÇİMİZE SON TEKNOLOJİK ÜRÜNLER SUNUYORUZ

Hizmette kalite anlayışından taviz vermediklerini vurgulayan Özduman Tarım Makinaları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mevlüt Duman, “Ürün ve hizmette kalite anlayışımızdan taviz vermeden son teknoloji CNC parkı, lazer ve plazma kesim makinelerimizle otomasyona dayalı imalat sistemi ile hataya yer vermeden üretim yapmaktayız.

Ekim makineleri, toprak işleme makineleri ve traktör emniyet kabinleri gibi son teknolojiye sahip birçok ürünü çiftçimize sunmaktayız. Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makineleri bölümünden aldığımız deney raporları ve TSE imalat yeterlilik belgeleri ile de kalitemizi tescil ediyoruz.

Yurtiçi ve yurt dışından gelen talepler doğrultusunda üretim proseslerimizi devamlı gözden geçiriyoruz. Bşta Avrupa, Balkan ülkeleri, Kuzey Afrika, Türk Cumhuriyetleri olmak üzere dünyanın dört bir tarafına ihracat yapıyoruz” şeklinde konuştu. 

GLOBAL BİR MARKA OLMAYI HEDEFLİYORUZ

Türk tarım ekonomisinin parlayan yıldızlarından olduklarını belirten Uçar Tarım Genel Müdürü Semih Uçar, “2018 yılından bu yana Büsan Sanayi sitesinde yüksek kalite anlayışımızla imalatımıza devam ediyoruz.

Yeni yatırımlarımızla daha kaliteli malzeme ve yüksek müşteri memnuniyeti hedefleyerek çalışma yapıyoruz. Koşulsuz müşteri memnuniyetine ve ar-ge çalışmalarına verdiğimiz önemle iç ve dış piyasada Türk ekonomisinin parlayan yıldızlarından biri olmaya devam edeceğiz.

Türk Tarım piyasasında güvenilir ve saygın bir yerde sahip olduğumuz vizyonla bu konumumuzu daha da ileri taşıyarak tüm dünyada bilinen global bir marka olmayı hedefliyoruz” dedi. 

2 YILIN ARDINDAN ÇOK GENİŞ BİR FUAR OLDU

Tarım Fuarında 3. salonda ziyaretçilerini ağırlayan YTM Tarım Makinaları da yoğun ilgi gören stantlar arasında.

YTM Tarım Makinaları Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yetik, “Pandemiden ötürü yapılamayan fuarımız iki yılın ardından yoğun bir katılımla geçekleşiyor. İlk günden bu yana ziyaretçilerimiz yoğun olarak stantlarımıza geliyor.

Bizler de imal ettiğimiz son teknolojik ürünlerimizi fuarda vatandaşların beğenisine sunuyoruz. YTM Tarım Makinaları olarak çiftçilerimiz için her daim performansı yüksek parçalar imal etmeye devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

SAİT ÇELİK – HAMDİ BUĞUR

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri