Yürükuslu:Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz

Konya Anadolu Selçukluspor’da Y. Malatyaspor maçı hazırlıkları devam ediyor.

Konya Anadolu Selçukluspor’da Y. Malatyaspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Yeşil beyazlıların genç oyuncusu Muhammet Yürükuslu 2 hafta aradan sonra kendi sahalarında galip gelerek yükselişlerini devam ettirmek istediklerini söyledi .

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Yeşil beyazlılarda bu maç öncesinde Mehmet Zeki Uçan’ın sakatlığı bulunuyor.

Yeşil beyazlıların genç oyuncusu Muhammet Yürükuslu oldukça önemli iki haftada 4 puan topladıklarını belirterek, “Ardı ardına iki hafta deplasmanda mücadele etil. Tarsus gibi rakibimiz olan bir takım karşısında kazanmayı bildik. Bu bizim için oldukça önemliydi. Hem rakibimizi altımızda tuttuk hem de alt sıralardan uzaklaştık. Ardından Hatayspor gibi güçlü bir rakibin karşısında aldığımız bir puan da oldukça önemliydi. İki haftada alınan 4 puan bizi oldukça rahatlattı. Ancak henüz daha işimiz bitmedi. Bunun bilincindeyiz ve buna göre hazırlanıyoruz.” dedi.  Muhammet bu hafta oynayacakları Yenim Malatyaspor maçıyla alakalı olarak ise; “ Yeni Malatyaspor’da ligin güçlü takımlarından bir tanesi. Zorlu bir maç olacak. Zaten artık telafisi olmayan hafatalara geldik. Bu nedenle her maç zor. Ancak bizim iki haftadır gerçekten skordan ziyade sahada da iyi bir oyunumuz var. Bunu bu maça da yansıtarak rakibimiz karşısında galip gelmek istiyoruz. Bunu yapabilecek güce sahibiz. İnşallah bunu da başaracağız.” dedi.

YENİ MALATYA MAÇINDA DÜDÜK ADAL’DA

Spor Toto 2. Futbol Ligi Beyaz Grupta 29. Hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, Konya Anadolu Selçukluspor’un yarın saat 14.30'da Selçuklu Belediye stadyumunda Yeni Malatyaspor ile oynayacağı karşılaşmayı Osmaniye bölgesinde Ulusal hakem Mehmet Nevzat Adal yönetecek. Adal’ın yardımcılıklarını Kahramanmaraş’tan Şaban Nedir ve Adana’dan Murat Temel yapacak. Karşılaşmanın 4’üncü Hakemi Gaziantep’ten Mehmet Kaftancı.Beyaz Grup 29.Hatanın Programı şu şekilde Bugün : 14.30 Göztepe-Tokatspor: Hüseyin Çiftsüren,14.30 Gaziosmanpaşa-Giresunspor: İbrahim Bülbül. 6 Nisan Pazar:14.30 Turgutluspor-Sarıyer: Ömer Murat Ülger,14.30 Dardanelspor-Çankırıspor: Özgür Sepin, 14.30 İnegölspor-Kartalspor: Özer Özden,14.30 Konya Anadolu Selçukluspor-Yeni Malatyaspor: Mehmet Nevzat Adal,14.30 Tarsus İdmanyurdu-Hatayspor: Yiğit Peşin, 14.30 Kırklarelispor-Aydınspor 1923: Mustafa Kürşad Filiz,14.30 Pendikspor-Gümüşhanespor: İbrahim Halil İleri

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri