Yuri Krasnozhan: Maçın Skorunu Belirleyen Taktiğimiz Oldu

Kazakistan Milli Takım Teknik Direktörü Yuri Krasnozhan, maçın skorunu oyuncuların değil, taktiklerinin belirlediğini söyledi.2016 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri’nde Türkiye’ye 3 – 1 yenilen Kazakistan Milli Futbol Takımı’nda teknik...

Kazakistan Milli Takım Teknik Direktörü Yuri Krasnozhan, maçın skorunu oyuncuların değil, taktiklerinin belirlediğini söyledi.

2016 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri’nde Türkiye’ye 3 – 1 yenilen Kazakistan Milli Futbol Takımı’nda teknik direktör Yuri Krasnozhan, düzenlenen basın toplantısında, "İlk yarı hakkında hiçbir şey söylemek istemiyorum. İlk yarı için gerçekten konuşacak bir şey yok. İkinci yarı için Türkiye ikinci yarı presi kesti ve bizim oynamamıza izin verdi daha farklı bir ikinci yarı izlediniz." diye konuştu.

Maçın skorunu oyuncuların etkilemediğini dile getiren Yuri Krasnozhan, "Ne yazık ki taktiğimiz oldu." dedi.

Çek Cumhuriyeti maçından sonra bir taktik değişikliğine gittiklerini belirten Krasnozhan, "Yeni taktiği uygulamak için biraz zamana ihtiyacımız vardı. Bu maçta da gördüğünüz gibi biraz daha farklı bir oyun sergiledik." diye konuştu.

Gruptan hangi ülkelerin şanslı olduğu şeklindeki soruya ise Krasnozhan, "Gruptaki Letonya’nın şansının olmadığını diğer takımların bu gruptan çıkabileceğini düşünüyorum." cevabını verdi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri