Yüreğimizi ortaya koyacağız

İlk yarının son haftasında Eyüpspor ile karşılaşacak olan Anadolu Selçukluspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekibip kaptanlarından İlhan Aydoğdu, bu maçta yürekleri ile oynayacaklarını söyledi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, lik yarının son haftasında İstanbul deplasmanında Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek. 16. haftayı maç yapmadan kapatan yeşil-beyazlılar zorlu maçın hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Karşılaşma öncesinde her iki takımında 19'ar puanı bulunurken Eyüpspor averajla 10. Anadolu Selçukluspor ise 11. sırada bulunuyor. Bir başka deyişle karşılaşmayı kazanan taraf bir taraftan ilk yarıyı moralli kapatacak. Bir diğer taraftan ise ligin üst sıralarına doğru tırmanmış olacak.
Anadolu Selçukluspor’da takım kaptanı İlhan Aydoğdu “sahaya yüreğimizi koyarak mücadele edip, ilk yarıyı moralli bir şekilde tamamlamak istiyoruz” dedi. Geçtiğimiz hafta sonunu fikstür gereği maç yapmadan geçirdiklerini hatırlatan takım kaptanı İlhan Aydoğdu; “Bu gün itibariyle hafta sonunda oynayacağımız Eyüpspor maçına ciddi bir şekilde hazırlanacağız. 6-7 haftadır kötü giden bir periyotumuz var. İnşallah bu günden itibaren ‘Eyüpsor maçını nasıl kazanırız?’ onun çalışmasını yapıp, orada bu kötü gidiş sürecine bir son vermek istiyoruz. Devre arasına moralli, huzurlu girmek istiyoruz. Onun için hocamız ve takım arkadaşlarımın hepsine inanıyor ve güveniyorum.
Sahaya yüreğimizi koyup istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyorum” dedi. Spor Toto 2. Lig’in çok zor bir lig olduğnu kaydeden tecrübeli futbolc İlhan: “Bu ligde herkes birbirini yenebiliyor. Küçük takım büyük takım yok. Örneğin bu hafta sonu ligde en alttaki takım Denizli Belediyespor, deplasmanda İnegölspor’u az daha yeniyordu. İnegölspor son dakika golü ile kendisini kurtardı. Lig’de sahaya yüreğini koyan kazanır. Bu ligde futbol oynamaya müsade etmiyorlar. Yüreğini koyan, mücadele eden kazanıyor. Bu ligde futbol oynamak için yürek gerekli. Yapacağımız tek şey savaşıp mücadele etmek. O kalitede bizim takımımızda var. İstanbul deplasmanında Eyüpspor karşısında yüreğimizi ortaya koyup edeceğimiz mücadeleden hiç kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

Anadolu Selçukluspor Eyüp deplasmanında son haftalardaki düşüşünü sonlandırmak ve dış saha başarısızlığını kırmak istiyor. Anadolu Selçukluspor dış sahada oynadığı 7 maçta sadece 2 gol atabildi. Yeşil-beyazlı ekip bu 2 gole karşılık kalesinde 5 gol gördü. Anadolu Selçukluspor evinde ise dışa sahaya oranla daha başarılı bir  performans gösteriyor. Yeşil-beyazlı takım sahasında oynadığı 8 maçta 3 galibiyet 3 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Daş sahaya oranla evinde daha başarılı olan Anadolu Selçukluspor oynadığı maçlarda  8 gol atıp 13 gol yedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri