Yunanistan’ın En Yüksek Dağından Zirvede Türk Bayrağı Açıldı

Edirne Keşan Doğa Çevre ve Kültür Derneği (DOÇEK) ile Edirne Doğa Sporları Kulübü (EDOSK) tarafından düzenlenen dağcılık faaliyetinde Yunanistan'ın en yüksek noktası olan Mytikas Dağı’nın 2917 metre zirvesinde Türk bayrağı dalgalandırıldı....

Edirne Keşan Doğa Çevre ve Kültür Derneği (DOÇEK) ile Edirne Doğa Sporları Kulübü (EDOSK) tarafından düzenlenen dağcılık faaliyetinde Yunanistan'ın en yüksek noktası olan Mytikas Dağı’nın 2917 metre zirvesinde Türk bayrağı dalgalandırıldı.

Keşan DOÇEK Başkanı Hakan Eşme, yaptığı yazılı açıklamada,Yunanistan'ın en yüksek zirvesinde Türk Bayrağını dalgalandırmanın gurur verici olduğunu belirtti.

Zorlu bir rotadan sonra zirveye ulaştıklarını, havanın güzel olması nedeniyle teknik bir ekipman kullanmadıklarını vurgulayan Eşme, şunları kaydetti: " Keşan ve DOÇEK'in adını taşıyarak bu etkinliğini gerçekleştirmek ve zirvede Türk Bayrağı açmak muhteşem bir duygu. Bu arada Yunanistan'ın eko-turizm alanında yapmış olduklarını da yerinde gözlemledik, bu da bizler için ayrı bir deneyim oldu.Doğa sporlarını sevdirmek için faaliyetlerimizde yurt dışında da sürdürüyoruz.”

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri