Yunan Karikatürist 'Ressam' Erdoğan'ı Çizdi

Yunan Ta Nea gazetesi, Türkiye’de yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin ilginç bir karikatüre ilk sayfasında yer verdi. Çizer Dimitris Hantzopoulos, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı, Atatürk’ün cumhurbaşkanı kıyafetleri içerisindeki...

Yunan Ta Nea gazetesi, Türkiye’de yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin ilginç bir karikatüre ilk sayfasında yer verdi. Çizer Dimitris Hantzopoulos, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı, Atatürk’ün cumhurbaşkanı kıyafetleri içerisindeki portresini kendisine benzeten bir ressam olarak yorumlamış.

Yunan gazeteleri, Türkiye’de yapılan cumhurbaşkanı seçimlerine ilişkin haber ve yorumlara bugün de geniş yer verdi. Türkiye’deki siyasi gelişmeleri yorumladığı çizimleriyle zaman zaman tartışmaların ortasında kalan Ta Nea çizeri Dimitris Hantzopoulos, yine Türkiye gündemine ilişkin bir karikatüre imza atmış.

En çok satan Ta Nea gazetesinin ilk sayfasında yayınlanan çiziminde Hantzopoulos, duvara asılı Cumhurbaşkanı Atatürk portresi önündeki resim sehpasında çalışan Erdoğan’ı ressam olarak yorumlamış. Yunan karikatürist, Erdoğan’ı, Atatürk’ün kıyafetleri içerisinde kendi portresini yaparken betimlemiş.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri