Yunak ile Spor Toto işbirliği

Yunak Belediye Başkanı A.Emre Demirhan, ilçeye kazandırılacak kompleks halı sahalar için Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile protokol imzaladı

Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, yatırım ve hizmetler için Ankara’da yaptığı ziyaretlerden ilçeye sevindirici haberlerle döndü.Konya’nın Yunak  ilçesinde, mahallelere kazandırılması planlanan iki  adet kompleks halı saha için önemli bir adım atıldı.Yunak  Belediye Başkanı A.Emre Demirhan, ilçeye kazandırılacak kompleks halı sahalar için Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile protokol imzaladı.Spor alanlarındaki yeni yatırımların yapılması  için harekete geçen Başkan Demirhan , ilçeye yeni spor tesislerinin yapılması için, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Yunak Belediyesi arasında  protokol anlaşması yapıldı.Protokole göre Yunak - Sülükü ile Yunak Saray mahallelerinde kompleks halı saha yapılacak.

SOMUT BİR ADIM ATTIK

Spor Toto Teşkilatı, Yunak’ın Saray ve Sülüklü mahallelerine,  gençlerin sosyal yaşantılarına katkı sağlamak ve spora olan faaliyetlere karşı teşvik için birer tane  halı saha yapımına başlayacak. Spor Toto Genel Müdürlüğünde düzenlenen imza töreninde konuşan Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, yıllardır özlemle beklenilen tesisleri kısa zaman içinde ilçe halkının istifadesine açmayı hedeflediklerini söyledi. İlçe merkezinde bulunan bütün imkanların mahallelerde  yaşayan vatandaşlara da sunulması için büyük özen gösterdiklerini belirten Başkan Demirhan, göreve geldiğimiz yıldan beri  Yunak Belediyesinin gündeminde olan ancak bir türlü gerçekleşmeyen proje için somut bir adım attıklarını kaydetti.

SPOR KOMPLEKSİ OLACAK

Yapılacak tesisin adeta bir spor kompleksi  olacağını dile getiren Başkan Demirhan, "Vatandaşlarımızı yaşadıkları yerde mutlu olması ve her türlü hizmetten yararlanması için çalışıyoruz. Dağınık bir şekilde bulunan hizmet alanımızda, birbirine yakın mahallelerin ortak alanlarında projeler uyguluyoruz.Vatandaşların sosyal yaşantılarını  hareketlendirmek amacıyla projelere devam edeceklerini belirtti. Yunak İlçemize böyle bir tesis kazandırılmasına vesile olmaktan mutluyuz. İnşallah hızlı bir şekilde tamamlanıp, herkesin spora erişimine katkı sağlar" dedi .

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri