Yüksel ve İşkan aileleri akraba oldu 

Merhaba Gazetesi Eski Genel Yayın Yönetmeni, Konyanews Gazetesi Sahibi Gazeteci Kerem İşkan oğlunu evlendirdi

Gönül ve Ramazan Yüksel çiftinin kızları Büşra Sedef ile Semanur ve Kerem İşkan çiftinin oğulları Doğuhan ile bir ömür boyu mutluluğa evet diyerek, dünyevine girdi.


Dedeman Otel Balo Salonu'nda gerçekleştirilen düğün merasimine Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Karatay Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Şen, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcıları Mehmet Küçükgünay ve Mustafa Uyar, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başcı, Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Yüksel ve İşkan ailelerinin akrabaları, yakınları, sevenleri, dostları, gazeteciler ve çok sayıda davetli katıldı.


Her iki ailenin büyükleri de gelen misafirleri kapıda tek tek karşılayarak, tebrikleri kabul etti. Genç çiftin nikâhını Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay kıydı. Şahitliği ise Konya protokolü yaptı.
Düğüne katılan misafirlere Dünya Klasiklerinden Kitaplar hediye edildi.


Merhaba Gazetesi olarak bizler de Büşra Sedef ve Doğuhan çiftine bir ömür boyu mutluluklar diler, Yüksel ve İşkan ailelerini de tebrik ederiz.

SAİT ÇELİK 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri