Yugoslav rüzgarı puana yetmedi

Konyaspor’un Ankaragücü’ne 4-3 yenildiği maçta yeşil-beyazlı ekibin Yugoslav kökenli oyuncuları Skubic, Milosevic ve Jevtovic’in başarılı performansları gölgede kaldı. 3 oyuncu da atılan gollerde başrollerde yer aldı 

İ.H. Konyaspor’un 12. haftada deplasmanda oynadığı Ankaragücü maçında  Yeşil-beyazlı ekibin sağ beki Nejc Skubic, orta saha oyuncuları Marko Jevtovic ve Deni Milosevic  takımın en iyileri oldu.

SKUBİC 1 GOL 1 ASİST

Konyaspor’un tecrübeli sağ beki Nejc Skubic Ankaragücü karşısında başarılı bir performansa imza attı. Sloven oyuncu maçta bir gol atarken bir de asist yaptı. Maçın 38. dakikasında ceza sahası sol taraftan Jevtovic'in ortasında Skubic ceza sahası içine kafayla indirdiği topla buluşan Milosevic güzel bir vuruşla meşin yuvarlağı kalecinin solundan ağlara gönderdi: 1-2 

69. dakikada ise  Jevtovic’in ceza sahasına gönderdiği uzun topa aşırtma şekilde kafayı vuran Skubic takımının 3. golünü kaydetti.

MİLOSEVİC SİFTAH YAPTI

Ankaragücü’ne 4-3 mağlup olduğu karşılaşmada takımının ikinci golünü atan Deni Milosevic bu sezonki ilk golüne imza attı. Karşılaşmanın ilk yarısında başarılı bir performans sergileyen Boşnak futbolcu, 38. dakikada Skubic’in kafayla indirdiği topu düzgün bir vuruşla filelere gönderdi. Boşnak oyuncu İttifak Holding Konyaspor’un penaltı golünde de takımına penaltıyı kazandıran isim oldu.

JEVTOVİC CEZALI DURUMA DÜŞTÜ 

İttifak Holding Konyaspor’un Sırp orta saha oyuncusu Marko Jevtovic, Ankaragücü maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü Karşılaşmanın ilk yarısında sarı kart gören Sırp orta saha oyuncusu, ligin 13. haftasında 21 Aralık Pazartesi günü iç sahada oynanacak Sivasspor maçında forma giyemeyecek. 

Başkent deplasmanında sahanın en iyileri arasında yer alan  Jevtovic, takımının attığı 3 golde de başrol oynadı. İlk golde Deni Milosevic’in düşürülmesinde Milosevic’e harika bir tek top çıkaran Jevtovic, ikinci golde Skubic’e başarılı bir diagonel pas atarak gol öncesinde asistin asistini yaptı adeta. Anadolu Kartalı’nın attığı üçüncü golde de savunma arkasına kaçan Skubic’i iyi gören Marko Jevtovic, Ankaragücü savunmasını uyuttu ve başarılı sağ bek Skubic’e golü attırdı. Oyunun genelinde de orta sahada iyi performans sergileyen Marko Jevtovic, takımının en iyisi oldu.

ŞEHİÇ’İN EN KÖTÜ MAÇI 

İttifak Holding Konyaspor’un başarılı file bekçisi İbrahim Şehiç Ankaragücü karşısında kötü bir performans ortaya koydu. MKE Ankaragücü’ne 4-3 mağlup olduğu karşılaşmada yenilen ilk golde İbrahim Sehic, inanılmaz bir hataya imza attı. Karşılaşmanın 15. dakikasında Ankaragücü futbolcusu Tiago Pinto’nun uzun pasında boşa çıkan İbrahim Sehic, Lobzhanidze vuruşuyla golü kalesinde gördü. Yediği golden sonra büyük üzüntü yaşayan Boşnak eldiven karşılaşma genelinde de pozisyonun etkisinde kalarak iyi bir maç çıkaramadı. Sezonun ilk 7 haftasında kalesinde sadece 5 gol gören tecrübeli eldiven Ankaragücü karşısında 4 gol birden yedi. 

SPOR SERVİSİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri