Yücel İldiz bugün Konya'da

Konyaspor Teknik adam konusunda atağa kalktı. Hüsnü Özkara'dan boşalan ve Adanaspor karşılaşmasına Tayfun Türkmen ile çıkan yeşil-beyazlılar, dün başarılı teknik adam Yücel İldiz ile anlaşma masasına oturdu

Torku Konyaspor, yeni teknik adam konusunda sona yaklaştı. Yeşil beyazlılar ligin tecrübeli isimlerinden Yücel İldiz ile dün anlaşma masasına oturdu. Torku Konyaspor'da Hüsnü Özkara'nın ardından boşalan teknik direktörlük koltuğunun yeni sahibinin belli olduğu iddia edildi. Alınan bilgilere göre tecrübeli çalıştırıcı Yücel İldiz dün saat 15.00 sularında Konya'ya gelerek yeşil-beyazlı yönetim kurulu ile anlaşma zemini aradığı ve görüşmenin geç saatlere kadar sürdüğü belirtildi. Konu ile ilgili yaşanan gelişmeler ve alınacak kararlar bugün kamuoyuna açıklanacak. İldiz 2009-2010 sezonunun başında Kardemir Karabükspor ile anlaşmış ve Karabükspor'u sezon bitimine 4 hafta kala Bank Asya 1. Lig şampiyonu yaparak Süper Lig'e yükselmesini sağlamıştı.

Torku Konyaspor’da gözler Cumartesi günü iç sahada Karşıyaka ile oynanacak maça çevrildi. Adana deplasmanından eli boş dönerek 13. haftayı 14 puanla 14. sırada kapatan ve düşme hattının üzerine kadar inen yeşil-beyazlı takımda Karşıyaka maçının hazırlıkları da Pazartesi günü ara verilmeden başladı.. Dün de antrenörler Muharrem Aydın ve Tayfun Türkmen yönetiminde kondisyon, teknik-taktik çalışması yapan Kartallar, hafta boyunca taktik çalışmalarına ağırlık verecekler ve hazırlıkları Cuma günü tamamlayarak tesislerde kampa girecekler. Torku Konyaspor7da, sakat olan İshak Çakmak, Semih Aydilek ve Erkan Sekman takımdan ayrı çalıştı.. Adana maçında sakatlanan Erkan’ın Pazartesi günü MR’ı çekildi.. Bu futbolcuya sonuca göre tedavi uygulanacak. Neca da sarı kart cezası nedeniyle Karşıyaka maçında forma giyemeyecek.

ÇINAR: BİR AN ÖNCE TOPARLANMAMIZ LAZIM

Konyaspor Basın Sözcüsü İbrahim çınar, puan sıralamasındaki durumlarının kendilerine yakışmadığını, bir an önce toparlanmaları gerektiğini söyledi. Çınar, yaptığı açıklamada, teknik direktör arayışlarının devam ettiğini belirtti. Bugüne kadar bir çok hocayla temas kurduklarını ancak şartlarda anlaşamadıklarını aktaran Çınar, ''İki isim üzerinde duruyoruz. Konyaspor'a önemli katkılar yapacak isimler. Bir aksilik olmazsa en geç yarın bu işi bitireceğiz'' dedi. Çınar, yeşil-beyazlı ekibin gelecek yeni teknik direktör yönetiminde toparlanacağını ve ilk yarıyı üst sıralarda tamamlayacağını dile getirdi. Oynayacakları son 4 maçın çok önemli olduğunu anlatan Çınar, ''Sıralamadaki durumumuz bize yakışmıyor. Bir an önce toparlanmamız lazım. Yeni hocamızla 4 maçlık bir seri yakalamalıyız. Gerekirse takıma takviye yapacağız. Anlaşacağımız hocanın olur vermesi durumunda bazı futbolcularla yollar ayrılacak'' diye konuştu.;

ERCİYESSPOR YİNE LİDER

PTT 1. ligde 13. hafta geride kalırken, İstanbul deplasmanından 3 puanla dönen Erciyesspor puan farkıyla liderliğini sürdürdü.. 27 puanlı bu takımı 24’er puanla 1461 Trabzon ve Manisaspor izlemekte.. Ligin dibinde Ankaragücü, Göztepe ve Tavşanlı Linyitspore yer almakta. Ligde, 13. haftada oynanan maçlardan dördünü ev sahibi, üçünü deplasman takımlar kazanırken, 2 maç ise berabere sona erdi. Toplam 22 golün atıldığı haftada sadece bir maçta gol sesi çıkmazken, en net galibiyeti İzmir derbisinde Göztepe’yi 3-0 yenen Bucaspor aldı.

14. HAFTA DA ZOR MAÇLAR

PTT 1. ligde 14., hafta maçlarının 3’ü Cumartesi, 4’ü Pazar ve 2’si ise Pazartesi günü oynanacak. Cumartesi günü, saat 14.00’de Boluspor-Ankaragücü haftanın ilk maçına çıkacak.. Saat 19.00’da ise,  Torku Konyaspor-Karşıyaka ve Samsunspor-Bucaspor maçları var. Pazar günü, saat 14.00’de iki maç var.. Programa göre, TKİ Tavşanlı Linyitspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u ve Denizlispor-Manisaspor’u konuk edecek. Saat 16.00’da Göztepe.-1461 Trabzon ve 19.00’da Çaykur Rizespor.-Şanlıurfaspor maçları oynanacak. Haftanın kapanış karşılaşmaları ise Pazartesi günü, Saat 20.00’de Kayseri Erciyesspor-Adanaspor ve Adana Demirspor-Kartalspor arasında yapılacak.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri