YRP’den Merhaba Gazetesi’ne ziyaret

Yeniden Refah Partisi (YRP) Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Özerdem, Merhaba Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Özerdem, Merhaba Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen, YRP Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Özerdem, YRP Meram İlçe Başkanı İshak Arslan, YRP Seçim İşleri Koordinasyon Başkanı Adem Aktaş ile bir araya geldi. Merhaba Gazetesi’ne başarılar dileyen Özerdem, projelerinden bahsetti.

NÜFUS KAYBI ORTAYA ÇIKIYOR

Meram’ın sorunlarını bildiklerini belirten Mustafa Özerdem, sorunları belediye öncülüğünde aşacaklarını kaydetti. Özerdem, “Meram’ın en önemli sorunlarından bir tanesi konut. Bu sorun nüfus kaybını ortaya çıkartıyor. İş yerlerinin olmaması Meram’ın gelişmesinde büyük engel. İnşallah sanayi bölgeleriyle bu sorunu aşmış olacağız. Vatandaşın öncelikle biz ucuz konut projesi için öneriler sunacağız. Tarıma dayalı sanayi bölgesiyle Konya’nın tarıma olan gelirini arttıracağız. Tarım geleceğimiz için önemli bir konumda ve insanlığın bu konuda yatırım yapması gerekiyor. Biz belediye olarak öncülük edersek iyi şeyler olacağına inanıyoruz” diye konuştu. Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ALİ GÖZEN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri