Yozgatspor'a Taraftar Desteği

Bu sezon Bölgesel Amatör Ligi6. Grupta mücadele verecek Yozgatspor'a, pazar günü konuk edeceği Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ile ligin ilk haftasında oynayacağı maç öncesinde taraftarlarından destek geldi.Bozok Stadı'nda yaptığı çift kale...

Bu sezon Bölgesel Amatör Ligi6. Grupta mücadele verecek Yozgatspor'a, pazar günü konuk edeceği Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ile ligin ilk haftasında oynayacağı maç öncesinde taraftarlarından destek geldi.

Bozok Stadı'nda yaptığı çift kale antrenman sonrasında kendi tesislerinde dinlenmeye çekilen kırmızı - siyahlı ekibin futbolcularına, bir grup taraftar sürpriz yaptı. Akşam kulüp binası önünde toplanan taraftarlar meşale yakıp, havai fişek attı. ''Şampiyon Yozgatspor'' diye slogan atan taraftarlara teknik heyet ve futbolcular da katıldı. Yozgat Valisi Abdülkadir Yazıcı da kulüp binasını ziyaret etti.

Taraftarlar tarafından karşılanan Vali Yazıcı, takıma destek verilmesi halinde sezon sonunda yeniden 3. lige çıkabileceğini söyledi. Taraftarlarla ve futbolcularla sohbet eden Vali Yazıcı, teknik heyetten de takımın son durumu hakkında bilgi aldı.

Taraftarlar, Vali Yazıcı'nın kulüp binasından ayrılmasının ardından geldikleri gibi, tesisleri terk etti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri