Yozgat Özel Ergin Koleji Öğrencileri Okula Alıştırma Eğitimine Başladı

Yozgat eğitimine kurulduğu günden bu yana önemli katkılar sağlayan Özel Ergin Koleji, 2014-2015 eğitim-öğretim sezonu için tüm hazırlıklarını tamamlayarak öğrencilerini okula alıştırma ve oryantasyon eğitimine başladı.Özel Ergin Koleji...

Yozgat eğitimine kurulduğu günden bu yana önemli katkılar sağlayan Özel Ergin Koleji, 2014-2015 eğitim-öğretim sezonu için tüm hazırlıklarını tamamlayarak öğrencilerini okula alıştırma ve oryantasyon eğitimine başladı.

Özel Ergin Koleji Müdürü Oğuz Köker, yaptığı açıklamada, okul olarak 17 yıldır Yozgat eğitimin gelişmesine katkıda bulunduklarını söyledi. Köker, "Okulumuz tecrübeli ve dinamik öğretmen kadrosuyla bu yılda birçok başarıya imza atacaktır. 2014-2015 eğitim öğretim yılı başladı. Bu hafta oryantasyon eğitimine başlayan öğrenciler için kaliteli ve güvenli bir eğitim ortamı hazırladık. Derslikler ve bahçe düzeni olarak tüm düzenlemeleri yaparak, öğrencileri için sağlıklı bir okul ortamı hazırladık." dedi.

Öğrencilerin başarısı için yoğun çaba ve gayret sarf ettiklerini vurgulayan Köker, "Ergin Kolejinde kaliteli bir eğitim öğretim ortamının, tecrübenin, güvenin, sağlıklı ve ferah mekanların, sanatsal ve sportif faaliyetlerin ve en önemlisi oturmuş bir öğrenci takip sistemi var. Yeni eğitim öğretim yılının Yozgat eğitimine okula başlayacak tüm öğrenci ve velilerine hayırlı olsun.” diye konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri