Yorgancıoğlu: Ubp’nin Uygulamalarına Onay Verilmediği Ortaya Çıkmıştır (Özel)

KKTC'de erken genel seçimin galibi Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu, halkın eski hükümetin uygulamalarına onay vermediğinin net olarak ortaya çıktığını söyledi.

KKTC'de erken genel seçimin galibi Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu, halkın eski hükümetin uygulamalarına onay vermediğinin net olarak ortaya çıktığını söyledi. Yorgancıoğlu, "Biz Kıbrıs Türk halkının menfaatleri çıkarları ve beklentileri doğrultusunda önümüzdeki dönem elimizden geleni yapacağız." dedi.

KKTC'de genel seçim sonuçlarının belli olmasının ardından Cihan Haber Ajansı'na (Cihan) açıklama yapan Yorgancıoğlu, halkın UBP hükümetinin icraatlarını doğru bulmadığını aktardı.

Buna karşılık partilerinin Kıbrıs Türk halkı için bu süre zarfında bazı projelere onay verdiğini de ifade etti. "Kıbrıs Türk halkı partimize bir hükümet kurma görevini siyasal iradesiyle vermesine işaret etmiştir." diyen Yorgancıoğlu, Kıbrıs Türk halkının menfaatleri ve çıkarları için beklenen doğrultuda ellerinden geleni yapacaklarını belirtti

Halkın yaşarken mutlu olması için çalışacaklarına vurgu yapan Yorgancıoğlu, şöyle devam etti: "Hedefimiz herkesi kucaklayan bir anlayışla önümüzdeki dönemde faaliyetlerimizi yönetmek olacaktır. Özellikle adil olma konusunda şeffaf olma konusunda ekonomik yapıyı kendi kendine yeterli bir noktaya taşıma konusunda da üzerimize büyük görevler düştüğüne inanıyorum. Biz bu görevleri halkımızın bütünüyle yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız."
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri