Yönetimin “loca” açıklaması

6 Temmuz'da öncelik mevcut sahiplerinin alımına açık satışına başlanılan ancak bir takım sorunlar yaşanan 'Sezonluk Kombine Kart' satışı ve Doğu Tribün loca satışları ile ilgili kulübümüzden bir bilgilendirme açıklaması yapıldı.

Konya Büyükşehir Torku Arena Stadyumu’nda bulunan locaların Batı Tribün satışlarının sona erdiği, Doğu Tribünde kalan az sayıdaki loca içinde sona gelindiği belirtildi. 15 Haziran’da mevcut sahiplerinin öncelikli olduğu satış başlangıcının ardından Batı Tribünde yer alan locaların satışı tamamlanırken, Doğu Tribün Bloğunda az sayıda locanın kaldığı ve satışlarının devam ettiği açıklandı. Açıklamada Doğu Tribünde bulunan localardan almak isteyenlerin Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Cafer Başoda ile (0 332 320 83 260 332 320 83 26 nolu telefondan) irtibata geçerek bilgi alabilecekleri belirtildi.

Diğer taraftan mevcut kombine sahiplerinin öncelikli olduğu 'Sezonluk Kombine Satışı' konusunda taraftarlarımızdan gelen haklı şikayerler üzerine yapılan çalışma sonrasında Passolig'den kaynaklanan sorunun çözüldüğü ve hizmetin Perşembe gününden bu tarafa normal bir şekilde işlediği açıklandı. Konu ile ilgili kulübümüzden yapılan yazılı açıklama şu şekilde:

"Kulübümüz ile Passolig arasında yapılan anlaşma gereği 2015-2016 sezonu 'Sezonluk Kombine Satışı'nın 6 Temmuz Pazartesi gününden itibaren önceliğin mevcut sahipler olmak üzere satışına başlanılacağı kamuoyuna duyurulmuştur. Ancak başlangıç tarihinden geçen 3 günlük süre içerisinde Passolig sisteminden kaynaklanan sorunlar nedeniyle bu konuda bir takım sıkıntılar yaşanmış ve tamamen Passolig kaynaklı bu durumdan 50 civarında taraftarımız mağdur olmuştur. Taraftarlarımızdan gelen şikayetler üzerine hemen konu yetkililerle paylaşılarak hata giderilmiş ve Perşembe gününden bu yana mevcut sahiplerinin öncelikli 'Sezonluk Kombine Satışı' sorunsuz bir şekilde devam etmektedir. Bir kez daha belirtmekte fayda görüyoruz ki sorun tamamen Passolig tarafından meydana gelmiştir ve kulübümüzün tasarrufunda olan bir durum değildir” denildi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri