Yönetimden Vergi Dairesine ziyaret

Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, Başkan Yardımcısı Ekrem Coşkun, As Başkan ve Alt Yapı Sorumlusu Yusuf Selek ile Yönetim Kurulu Üyesi Erol Ilgazdan oluşan heyet, Konya Vergi Dairesi Başkanı Sıtkı Aksözü makamında ziyaret etti.

Ziyaret sonunda Aksöz’e Konyaspor kaşkolu ve isminin yazlı olduğu 42 numaralı forma hediye edildi. Konya Vergi Dairesi Başkanlığında gerçekleşen ziyarette Bahattin Karapınar, kulübün ve takımın son durumu hakkında Sıtkı Aksöz’e bilgi verdi.

Konyaspor’un Konya için önemli bir değer olduğunun altını çizen Bahattin Karapınar, son günlerde Bayrak As Kampanyası ile şehirde ciddi anlamda bir sinerji oluştuğunu ve Konya’nın Konyaspor’a sahip çıkmaya başladığını belirterek “İlk yarı sonunda topladığımız 37 puan ve averajla ikinci sıradayız. Bu küçümsenemeyecek ve ayakta alkışlanacak bir başarı. Ama işimiz bitmedi. Şimdi daha da önemlisi bu başarıyı sezonun ikinci yarısında da devam ettirerek şampiyonluk hedefimize ulaşmak. Bu konuda Yönetimimiz elinden elen gayreti, gecesini gündüzüne katarak gösteriyor. Teknik heyet ve oyuncularımızda daha önce olduğu gibi bundan sonrada görevlerinin ve sorumluluklarının bilinciyle hareket ederek Konyaspor’u layık olduğu yere taşıyacaklar” diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Konya Vergi Dairesi Başkanı Sıtkı Aksöz’de, Konyaspor’un başarısıyla gurur duyduklarını ve dışarıdan takip ettikleri takımımıza bundan sonra maçlara gelerek destek vereceklerini belirtti ve üstlendikleri zor ama bir o kadar önemli görevde Yöneyim Kurulumuza başarılar dilerken, Konya’nın destek vermesi gerektiğini de sözlerine ekledi. Ziyaretin ardından Kulüp Başkanımız Bahattin Karapınar, Konya Vergi Dairesi Başkanı Sıtkı Ersöz’e Konyasppor kaşkolu ve arkasında ‘S.Aksöz’ yazılı 42 numaralı yeşil beyaz forma hediye etti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri