Yönetim veda etti

Yaklaşık 5 yıldır kulübün başında olan Selçuklu Belediyespor yöneticileri kongre öncesinde veda etti

Selçuklu Belediyespor Kulübü Yönetimi Kongre öncesinde düzenlenen programla kulüp çalışanları ve antrenörlere veda etti. Beş yıldır görevde olan Selçuklu Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu’nun veda programına Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediyesi önceki dönem Belediye Başkanı Adem Esen, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kulüp Çalışanları ve Antrenörler katıldı.
Görevde bulundukları sürede Konya amatör sporuna destek vermek için çaba harcadıklarını ifade eden Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Günbaş “Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımızla birlikte herkesin spor yapması için çaba harcadık. Bu dönemde çok sayıda ulusal ve uluslar arası başarı elde ettik. Tesislerimizle, başarılarımızla ve sporcu sayımızla Türkiye’nin en büyük amatör kulüpleri arasına girdik. Bu başarılı dönemde bize desteğini esirgemeyen önceki dönem Belediye Başkanı Adem Esen’e, birlikte çalıştığımız dönemde aynı desteği gördüğümüz Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a, Belediye Meclis Üyelerimize, çalışanlarımıza ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Sporun sadece sağlık yönünden faydalarının bilindiğini ancak sosyal yaşama büyük katkı sağladığının altını çizen önceki dönem Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen “Uluslar arası Spor Salonu ve Kongre Merkezinde yapılan ulusal ve uluslar arası müsabakalarda şehrin ekonomik ve sosyal hayatı canlanmıştır. Spor turizmi büyük değer kazanmıştır. Selçuklu Belediyespor Kulübü Yöneticilerimize ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Yönetim Kurulu Üyeleri ve antrenörlere teşekkür eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise yaptığı konuşmada, “Selçuklu Belediyespor Kulübü olarak bu güne kadar alınan başarılara yenilerini eklemek için gayret göstereceğiz. Önceki dönemde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan arkadaşlara verdikleri hizmetten dolayı teşekkür ediyorum. Selçuklu Belediyespor Kulübü, sporun gerektirdiği düşünceler içinde gençlerimizin ruhen ve bedenen eğitilmesi, ailelerine ve topluma faydalı bireyler olarak yetişmesi için her türlü çalışmayı yapacaktır” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri