Yönetim ve hoca transferi konuşacak

Atiker Konyaspor yönetimi teknik direktör Aykut Kocaman ile görüşerek devre arası transfer planlamasını yapacak.

Yeşil-beyazlı yönetim tecrübeli hocanın raporu doğrultusunda takıma takviye yapılacak yada eldeki oyuncular değerlendirilecek.  Teknik direktör Aykut Kocaman, geçtiğimiz günlerde Kasımpaşa maçı sonrası yönetimle bir araya gelerek ikinci yarıda yapılması planlanan takviyeleri konuşacaklarını açıklamıştı.

5 Oyuncunun Sözleşmesi Bitiyor

Atiker Konyaspor’da devre arasında transfer çalışmalarına Ayukt Kocaman’ın raporu doğrultusunda başlayacak.  Yeşil-beyazlı ekipte 5 oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Atiker Konyaspor’da Nejc Skubic, Ömer Ali Şahiner, Deni Milosevic, Moryke Fofana ve Abdou Razack Traore’nin sezon sonunda yeşil-beyazlı takımla sözleşmeleri sona erecek. Bosman Kuralı gereği, sözleşmesi sezon sonunda bitecek isimler, ara transfer döneminde istedikleri takımla ön sözleşme yapabiliyor.

Konyaspor yönetiminin, bu ihtimale karşı ilerleyen günlerde bu isimlerle sözleşme uzatmayı planladığı kaydedildi. Konyaspor, ağustos ayı içerisinde 2019’da sözleşmesi bitecek Volkan Fındıklı, Selim Ay ve Ferhat Öztorun ile nikah tazelemişti.  Malili golcü Yatabare'nin de sözleşmesi bitiyor ancak sözleşmede 1 yıl opsiyon bulunuyor.

BURAK TAŞPINAR

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri