Yönetim kampı ziyaret etti

Atiker Konyaspor devre arası hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor. Yeşil-beyazlı yönetim hafta sonu takımın Antalya kampını ziyaret etti.

Atiker Konyaspor  hafta sonu yaptığı çalışmalarla ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Mehmet Özdilek ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleşen antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Antrenmana takımdan ayrı çalışan Mehdi Bourabia, Volkan Fındıklı, Amir Hadziahmetovic, Serkan Kırıntılı katılmadı. Oyuncular pas çalışmasının ardından yapılan taktik çalışma ile antrenmanı tamamladı.

Antrenmanı Kulüp Başkanı Fatih Yılmaz, Futbol Şube Sorumlusu Fatih Tınmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Yılmaz, Ali Karaçayır, Prof.Dr. Hakan Salim Çağlayan, Mustafa Okçu da takip etti.

KARTAL SALONDA DA  ÇALIŞTI

Devre arası kamp hazırlıkları için 3 Ocak’tan bu yana Antalya Belek’te bulunan Atiker Konyaspor hafta sonunda güne sabah salonda yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktör Mehmet Özdilek ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleşen antrenman iki grup halinde yapıldı. Oyuncular ısınma hareketleri ve denge çalışması ile başlayan antrenmanı kuvvet ve dayanıklılık çalışması ile sonlandırdı.

BURAK TAŞPINAR

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri