Yönetim güç topluyor

Şanssız bir sezonun ardından Beko Basketbol Ligini kaçıran Torku Selçukta yönetimin güçlendirilmesi planlanıyor. Ayrıca sarı-mavililerin, antrenör Ahmet Kandemir ile yolları ayırması gündemde

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde yer alan Torku Selçuk Üniversitespor’da, yeni sezon öncesi Olağanüstü Genel Kurul’a gidilmesi planlanıyor. Geçtiğimiz sezon ligin normal sezonunda başarılı olan ve sezonu lider tamamlayan ekibimiz, aynı performansı Play-Offlar’a taşıyamamış ve yarı finalde eşleştiği Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a zorlu seride 2-1 yenilerek elenmiş ve Beko Basketbol 1. Ligini yine kıl payı kaçırmıştı.
Şampiyonluğu kaçırmanın şokunu uzun süre üstünden atamayan sarı-mavililerde, bir yandan Beko Basketbol Liginden çekilmesi gündeme gelen kulüplerin durumları irdelenirken,  diğer yandan da yönetimin güçlendirilmesi için çalışılıyor. Yunus Derebağ başkanlığındaki yönetimin 10 isme çıkartılması konuşulurken, bu ay içerisinde yapılacak olağanüstü genel kurulla yönetimin daha da güçlendirilmesi planlanıyor. Transfer çalışmalarına Beko Basketbol Ligdeki takım sayısının netleşmesinden sonra başlayacak ekibimizde, hangi ligde yer alınacağının kesinleşmesinin ardından takım oluşturulacak. Beklenti gerçekleşmez ve takım yeni sezonda 2. Ligde yer alırsa, yeni şampiyonluk mücadelesi verilecek. Torku Selçuk Üniversitespor’da antrenör ismi de henüz belirlenmedi.
KANDEMİR GELECEK SEZONDA YOK
Sarı mavili temsilcimizde yönetimin yaşanılan hayal kırıklığı ardından bir süre izlemeye çekildiği ve kongreye kadar bu bekleyişin süreceği iddia edildi. Yönetim kongre tarihine kadar yaşanacak gelişmelere göre kendisin yeni bir yol planı çizmesi gündemde. Sarı mavililer hakkındaki bir diğer iddia ise antrenör Ahmet Kandemir ile yolların ayrılması.   Kandemir’in play-off’taki başarısızlığın etkenlerinden biri olduğunu düşünen yönetim tecrübeli çalıştırıcı ile yolları ayırmasının gündeme gelebileceği ifade ediliyor. Öte yandan Selçuk Kartalları Beko Basketbol Ligi’nin son günlerde en konuşulan konularından olan TED–Türk Telekom birleşmesinden de haber bekliyor. Böyle bir durumda federasyonun sarı mavilileri lige davet etmesi gündeme gelecek.
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri