Yönetim Bakkal’a teşekkür etti

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, teknik direktör Mesut Bakkal ile yapılan görüşmede karşılıklı anlaşmaya varıldığını ve sözleşmenin fesh edildiğini belirtirken, Bakkal ve ekibine kulübümüze vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek b

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, teknik direktör Mesut Bakkal ile yapılan görüşmede karşılıklı anlaşmaya varıldığını ve sözleşmenin fesh edildiğini belirtirken, Bakkal ve ekibine kulübümüze vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek bundan sonraki yaşantısında başarı diledi.

Torku Konyaspor’un ligde son 4 maçta istenilen sonuçları alamadığını ve puan kayıpları yaşadığını ifade eden Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, "Gelinen noktada bu gidişata dur demek amacıyla bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğu kararına varıldı. Kasımpaşa A.Ş. maçı sonrasında Konya'ya dönüldüğünde Mesut Bakkal ile yapılan görüşmede karşılıklı anlaşmaya vardık. Hocamız ve ekibi ile yollarımızı ayırdık. Alınan bu kararın her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyoruz. Mesut Bakkal ve ekibine kulübümüze vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor ve bundan sonraki yaşantılarında başarılar diliyoruz. Torku Konyaspor'umuzun başına camiamıza yakışır ve başarıya götürecek bir teknik direktörü en kısa zamanda getirmek için çalışmalara başladık. Teknik direktörümüzü önümüzdeki birkaç gün içerisinde camiamızla paylaşacağız" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri