Yolunuz da Bahtınız da açık olsun

Torku Konyaspor'da Erciyesspor maçı hazırlıklarının Konya bölümü tamamlandı ve Kartallar bugün sabah Kayseri’ye gidecekler.

Torku Konyaspor'da Erciyesspor maçı hazırlıklarının Konya bölümü tamamlandı ve Kartallar bugün sabah Kayseri’ye gidecekler. Denizlispor ve Kartalspor’dan sonra lider Erciyesspor’u da yenerek ilk kez üst üste 3. galibiyetini almayı ve ilk 6 umutlarını daha da artırmayı amaçlayan yeşil-beyazlılar’da moral süper. Torku Konyaspor’un önceki gün gerçekleştirilen taktik ağırlıklı antrenmanına  Ali Dere katılmazken, Erkan Sekman ve Semih Aydilek takımdan ayrı çalıştı. Bu üç futbolcuda Erciyes maçı kadrosunda yer alamayacak.  Kartallar, dün de akşam taktik ağırlıklı biri çalışma daha yaptılar ve bugün sabah Kayseri’ye giderek kampa girecekler.. Konyaspor’da Erciyes hazırlıkları bugün Kayseri’de yapılacak ter idmanıyla tamamlanacak. Torku Konyaspor’da, tüm camia 3 puanda birleşti.. Yönetici, teknik adam ve futbolcular, lider Erciyesspor’u Kayseri’de yenerek yola devam edeceklerini belirttiler.. Yeşil-beyazlı yöneticiler, galibiyet için futbolculara güvendiklerini belirtirken, teknik direktör Uğur Tütüneker ise, her yerde, her takımı yenebilecek güce sahip olduğunu, Erciyesspor’dan çekinmediklerini ve maça galibiyet için çıkacaklarını söyledi..

SELİM:HER TAKIMI YENEBİLİRİZ

Denizlispor ve Kartalspor maçlarına aldıkları galibiyetle play-off iddialarını pekiştirdiklerini ve çıkışa geçtiklerini belirten defans oyuncusu Selim Ay, lider Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda oynayacakları karşılaşmadan istedikleri sonuçla ayrılacaklarına inandığını söyledi. Ligde iç sahada aldıkları kötü sonuçlar ve istikrarı yakalayamadıkları için hedeflerinin gerisinde kaldıklarını ancak son haftalarda yakaladıkları çıkış ile play-off'un en iddialı takımlarından biri haline geldiklerini ifade eden Selim Ay, "Denizlispor ve Kartalspor ile sahamızda oynadığımız maçları kayıpsız geçmemiz, rakiplerinde puan kayıplarıyla aradaki puan farkını kapattık ve yeniden iddialı duruma geldik. Artık oyun ve skor anlamında da istediğimiz istikrarı yakalamaya başladık. 6 tane final maçımız kaldı. İlk olarak lider Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda oynayacağız. Her takımı yenecek güce sahip olduğumuzun bilincindeyiz ve hiçbir takımdan korkmuyoruz. Çıkıp elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyacağız ve sahadan istediğimiz sonuçla ayrılacağımıza inanıyoruz" şeklinde görüş belirtti.

LİGDE BUGÜN 3 MAÇ VAR

PTT 1. ligde 29. hafta perdesi bugün, saat 14.00’de oynanacak iki maçla açılacak.. Aynı saatte MKE Ankaragücü-Göztepe ve Karşıyaka-Çaykur Rizespor karşı karşıya gelecek. Saat 19.00’da ise, Manisaspor-Boluspor maçı var. Ligde, yarın ise 5 maça yapılacak. Saat 14.00’de Bucaspor-TKİ Tavşanlı Linyitspor, 1461 Trabzon-Adana Demirspor ve Kartalspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçları oynanacak. Saat 16.00’da Şanlıurfaspor-Samsunspor, 19.00’da Kayseri Erciyesspor-Torku Konyaspor karşı karşıya gelecek. Haftanın kapanış karşılaşması, Pazartesi günü saat 20.00’de  Adanaspor –Denizlispor arasında yapılacak.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri