Yolcu Yakınlarına Havalimanındaki Özel Salonda İndirimli Bekleme Kolaylığı

Havalimanı işletmecisi TAV ile kredi kartı gibi materyalleri ile tanınan finans şirketi MasterCard, işbirliğine gitti. Buna göre TAV'ın işlettiği havalimanlarındaki 'Comfort Lounge'larda yaptıkları harcamalarda MasterCard'ın kartlarını kullananlar...

Havalimanı işletmecisi TAV ile kredi kartı gibi materyalleri ile tanınan finans şirketi MasterCard, işbirliğine gitti. Buna göre TAV'ın işlettiği havalimanlarındaki 'Comfort Lounge'larda yaptıkları harcamalarda MasterCard'ın kartlarını kullananlar yüzde 60'a varan indirimden faydalanacak.

Anlaşma ile ilgili bilgi veren TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Ali Bora İşbulan, yolcu yakınlarının hayatını kolaylaştırmak için yeni adımlar attıklarını söyledi. Bu çerçevede iki yıl önce Master Card ile projeler üretmeye başladıklarını aktaran İşbulan, “İzmir’de de Master Card kullanıcılarına yüzde 60’a varan indirimlerin sunulduğu Conford Lounge’u, yaklaşık iki ay önce hizmete soktuk. Burada Master Card sahipleri ister yemeklerini yiyip dinlenebilir, isterlerse duşlarını alıp playstation oynayabilir. Ayrıca aileler çocuklarını görevlilerin olduğu oyun alanlarına bırakabilecek.” dedi. Geçtiğimiz yıl Türkiye çapındaki 24 adet salonda 2 milyon 800 bin yolcuyu konuk ettiklerini vurgulayan İşbulan, “İzmir’deki bu yerimizi de açılan 25’inci salonumuz oldu. Yine Bodrum’da 15 Temmuz’da iç hatlar comfort lounge’yi hayata geçirdik. Lounge tarzımız ülke sınırlarını da aştı. Önümüzdeki aylarda Almanya’da Stutgart, Münih ve Frankfurt’ta da 3 adet confort lounge’ı hizmete sokacağız.” bilgilerini verdi.

Master Card Güneydoğu Avrupa Genel Müdürü Mete Güney ise tatile giderken insanların yanına almayı unutmadığı tek şeyin kredi kartı olduğunu belirtti. Güney, “Havalimanlarında beklemek keyifli değildir ama böyle salonlar beklemeyi keyifli kılıyor. Haziran ayında 800 milyon liralık kart harcamasıyla uçak biletleri satın alındı. O nedenle bu tür tesislerin artması da önemli. Master Card sahipleri yüzde 60’a varan indirimlerle bu hizmetlerimizden faydalanabilecek.” dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri