Yola Çıkan Otobüsler Terminallere Geri Döndü

Önceki gün gece saatlerinde başlayan kar yağışı, Afyonkarahisar- Konya karayolunu ulaşıma kapattı. Birçok yolcu, Konya’nın Ilgın ilçesinde mahsur kalırken Ege Bölgesi ile doğu illeri arasında çalışan yolcu otobüsleri de yola çıktıkları...

Önceki gün gece saatlerinde başlayan kar yağışı, Afyonkarahisar- Konya karayolunu ulaşıma kapattı. Birçok yolcu, Konya’nın Ilgın ilçesinde mahsur kalırken Ege Bölgesi ile doğu illeri arasında çalışan yolcu otobüsleri de yola çıktıkları terminallere geri döndü.

    Doğu ile Ege Bölgesi'ni birbirine bağlayan D300 karayolunun 11. paftasında yol tamamen ulaşıma kapanırken yolcu otobüsleri terminallerden çıkış yapamadı. Karayolunun ilk kapandığı saatlerde ise İzmir, Afyonkarahisar, Akşehir terminallerinden çıkan otobüsler trafik ekipleri tarafından uyarılarak terminallere geri döndürüldü.

    Akşehir terminalindeki bir firmanın yetkilisi Lütfi Ökesli, salı günü gece saat 22.00’dan itibaren yolcu otobüslerinin Afyonkarahisar- Konya arasında çalışmadığını belirtti. Birçok biletli yolcunun da mağdur olduğunu kaydetti.

    Karayolları yetkileri, Ilgın’da çalışmaların gece saatlerine kadar devam edeceğini ifade etti. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri