Yola çıkacak sürücüler dikkat! Bu güzergahlarda çalışma var

Karayolları Genel Müdürlüğünden yayımlanan yol durumu bültenine göre yapım, bakim ve onarım olan bölgelerde ulaşım kontrollü sağlanacak.

Yola çıkacak sürücüler dikkat! Karayollarında son durum. Karayolları Genel Müdürlüğünden yayımlanan yol durumu bültenine göre yapım, bakim ve onarım olan bölgelerde ulaşım kontrollü sağlanacak.

Krayollarının yayımladığı bültenle göre, TEM Otoyolu'nun Gümüşova-Kavacık kavşaklarındaki viyadüklerin onarım çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 saatlerinde şerit daraltması yapılacak.

İzmir-Aydın Otoyolu'nun yol çalışmaları nedeniyle İzmir-Aydın istikametinde sol ve orta şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritlerden sürdürülüyor.

Mengen-Yeniçağa yolunun 24. kilometresindeki heyelan nedeniyle ulaşım Yeniçağa-Mengen istikametinden veriliyor.

Tarsus-Adana Otoyolu'nun 6-7. kilometrelerinde (Yenice Kavşağı mevkisi) Çukurova Bölgesel Havalimanı bağlantı yolunun yapımı sebebiyle ulaşımda aksamalara neden oluyor.

Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunun 49. kilometresinde Uluburun Tüneli'nin Tirebolu-Giresun istikametindeki tüpünde yapılan elektrik, elektronik sistemleri bakım ve onarım sebebiyle saat 18.00'e kadar ulaşım servis yolundan saglancak.


Vezirhan-Gölpazarı-Taraklı yolunun 13-16. kilometrelerinde çelik ağ, Karabük-Kastamonu yolunun 9-11 ve Refahiye-İliç yolunun 22-52. kilometrelerinde yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sürdürülüyor. Bu yolları kullanacak sürücülerin daha dikkatli olmalari gerekiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri