Yol Yardım Hizmetlerinin Öncü Firması

Yol Yardım Hizmetlerinin Öncü Firması

Hiçbir araç sınırlaması getirmeden Esenyurt yol yardım hizmeti başta olmak üzere, İstanbul’un her ilçesine ve de Türkiye’ye yol yardım hizmeti sunan en güvenilir firmalardan bir olarak sizlerleyiz. Sorun yaşadığınız aracınız ister ticari ister şahsi olsun, isterseniz otobüs, minibüs ya da ağır ticari araç olsun, alanında son derece deneyimli ekibimiz, yaşadığınız soruna en etkili yol yardım hizmetini sunacaktır.

Aracınızla sorun yaşadığınız bölgeyi bizlere bildirmenizden en fazla 30 dk. sonra, yönlendirilen ekibimiz aracınızın yanında olacak, sizler için en kısa çözümü sunacaktır. Sunduğumuz hizmetler dâhilinde oto kurtarma, oto çekme, akü yo yardımı ve lastik yol yardımı yer almaktadır.  Yolda yaşadığınız ve bireysel olarak çözüm getiremediğiniz her türlü araç sorunu için bizlere iletişim numaralarımız ya da internet adresimiz üzerinden ulaşmanız yeterli olacaktır.

Müşteri Memnuniyeti Odaklı Yol Yardım Hizmeti

1997 yılından bugüne kadar, hizmeti başta olmak üzere Türkiye’nin her bölgesine sunduğumuz yol yardım hizmetinde odağımız, her zaman müşteri memnuniyetidir. Siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti için düşük rekabet piyasası ücreti anlayışını uygulamakta ve de ekstra ödemelerin önüne geçmekteyiz. Yine yolda uzun süreli mağduriyetler yaşamamanız için yönlendireceğimiz ekibimizin en fazla yarım saat içinde yanınızda olmasını sağlamaktayız. Alacağınız hizmette ise alanlarının son derece profesyonel kişileri çalışmakta, usta şoförlerimiz sizlere hizmet sunmaktadır. Yardımsever ve güler yüzlü çalışanlarımız 2 yol yardım aracı ve 10 filo ile sizlere hizmet sunmaktadır.

alanında bizlerden akü yol yardımı, lastik yol yardımı, oto çekici ve de oto kurtarma hizmetleri olarak yararlanabilirsiniz. Yolculuğunuz sırasında yaşadığınız sorunu çözmek için yılın her günü ve istediğiniz saatte bizlere ulaşabilirsiniz. 200’ün üzerinde çalışanımız ve 29 şubemizle verdiğimiz hizmetler sonucu, iki binin üzerinde araç kurtarımı gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Sizler de yolculuğunuz sırasında her nerede olursanız olun kişisel olarak çözemediğiniz bir araç problemiyle karşılaştığınız zaman bizlere ulaşabilirsiniz. İletişim numaralarımız ya da internet adresimiz üzerinden bizlere ulaşmanızla yaşadığınız soruna son derece ekonomik bir biçimde en hızlı ve de etkili çözümü getirmiş olacaksınız.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri