Yokuş, vatandaşların sıkıntılarını dinledi

İYİ Parti Konya Milletvekili ve milletvekili adayı Fahrettin Yokuş, 14 Mayıs seçim için çalışmalarını sahada sürdürüyor.

Yokuş, seçim çalışmaları kapsamında Altıntekin ilçesini ziyaret etti. Esnaf ziyaretlerinde bulunan ve çiftçi vatandaşlarla bir araya gelen Yokuş, esnafın ve çiftçinin sıkıntı ve taleplerini dinleyerek çözüm önerilerini anlattı.

Seçim çalışmalarını yağmur, çamur dinlemeden sürdürdüklerini bu süreçte toplumun tüm kesimiyle bir araya gelmeye özen gösterdiklerini aktaran Yokuş, "Yağmur da yağsa, kar da yağsa çalışacağız, azimle, umutla gönüllere girmeye devam edeceğiz. Bizler İYİ parti kadroları olarak milletimiz ve ülkemiz için yorulmadan çalışacağız. Seçime kısa bir süre kaldı. Bu kısa süreyi seçim bölgemizde adım atmadık hiçbir yer bırakmadan tamamlamak istiyoruz. Sıkmadık el, dokunmadık gönül, derdini dinlemediğimiz kimsenin kalmamasına önem gösteriyoruz. İnşallah İYİ Parti olarak milletimizin desteği ve Allah'ın izniyle en yüksek oyla 14 Mayıs seçimlerinden zaferle ayrılacağız. Seçimlerin ardından hem ülkemiz hem de Konya için her şey çok İYİ olacak" dedi.

HABER MERKEZİ



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri