Yoğun Yağış Nedeniyle İstinat Duvarı Çöktü, Otomobil Askıda Kaldı

Kağıthane'de gece saatlerinde etkili olan yağış nedeniyle bir inşaatın istinat duvarı çöktü. İstinat duvarının çökmesiyle yolda da toprak kaynaması meydana geldi.Gün içerisinde başlayan yağmur gece saatlerinde de zaman zaman etkili olarak...

Kağıthane'de gece saatlerinde etkili olan yağış nedeniyle bir inşaatın istinat duvarı çöktü. İstinat duvarının çökmesiyle yolda da toprak kaynaması meydana geldi.

Gün içerisinde başlayan yağmur gece saatlerinde de zaman zaman etkili olarak devam etti. Kağıthane Çelikay Caddesi Doğan Sokak’ta bulunan bir inşaata ait istinat duvarı saat 01.00 sıralarında çöktü. İstinat duvarının çökmesiyle yolda da toprak kayması meydana geldi. Sokak üzerinde bulunan bir otomobil kısmen askıda kaldı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları askıda kalan otomobili kurtarmak için yeterli olmadı. Çağrılan çekici otomobili askıda kaldığı yerden kurtaramazken yetkililer son çare olarak olay yerine vinç çağırdı. Gelen uzun uğraşlar sonucunda otomobili askıda kaldığı yerden çıkarttı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri