Yine Hakem!

Konya Anadolu Selçukluspoır sahasında karşılaştığı Dardanelspor ile 1 – 1 berabere kaldı. Maçta sahadaki oyundan çok tartışılan konu hakemlerin kararları oldu. 90 dakika içinde 3 kırmızı kart çıktı.

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçuklujspor sahasında karşılaştığı Dardanelspo ile 1-1 berabere kaldı. Yaklaşık 80 dakika boyunca 1-0 önde olan yeşil beyazlılar 90+4’de kalelerinde gördükleri golle 1 puanı razı olmak zorunda kaldılar.

DARDANEL SAHADA YIOKTU
Karşılaşmanın ilk yarısında konuk takım Dardanelspor adeta sahada yoktu. 12. dakikada Konya Anadolu Selçukluspor'da Yaser’in sağdan ortasında topla buluşan Ramazan Durdu ceza sahasına girdi. Ramazan sendelemesi sonrası şutunu atamayınca arkadan gelen Gökay güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 25. dakikada  gelişen Anadolu Selçukluspor atağında Aydın ters kanattaki Emre ile topu buluşturdu. Ceza sahasına giren Emre’nin vurulu az farkla aut. Karşılaşmanın ilk yarısının son dakikasında ise Dardanelspor’un ilk atağı geldi. Ceza sahasındaki karamboldan yararlanmak isteyen Safa’nın vuruşu dışarıya gitti. İlk yarı 1 – 0 Anadolu Selçukluspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

YİNE AYNI SENARYO
Karşılaşmanın ikinci yarısında ise ardı ardına gelen kartlar maçın önüne geçti. 63. dakikada Zeki uzun bir degaj ile kaleden çıkarken, topla buluşan Yaser kaleyi karşıdan gören bir noktadaki Ramazan’a pas verdi. Ramazan’ın sert vuruşu az farkla auta gitti. 77. dakikada ise müsait pozisyonda aşırtma bir vuruş yapmak isteyen yeşil beyazlı oyuncu Gökay Işıtan’ın vuruşu başarısız oldu. 86. dakikada ise saha içerisinde rakibiyle tartışan Gökay Işıtan ve Dardanelspor’dan Safa kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. 90+4. Dakikada yaşanan karambolde ise Dardanelspor aradığı golü buldu. Sağdan kullanılan taçta ceza sahası içinde oluşan karambolu iyi değerlendiren Yasin Mert topu ağlara gönderdi. 1-1. 90+5. dakikada ise Dardanelspor’dan Hakan Barış kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.

STAT: Selçuklu Belediye
HAKEMLER: O.Yiğit Uzer, Salim Duran, Seyfettin Ünal,
KONYA ANADOLU SELÇUKLUSPOR: M.Zeki, Fikret, M.Abdullah, Volkan, Yaser (77'Dk. İbrahim), Emre (59'Dk. Vedat), Serhat, Aydın ( 66'Dk. Emrah), Ramazan, Onur, Gökay
DARDANELSPOR A.Ş.: Erdi, Safa, E. Enes ( 72' Dk. Yusuf), İlker(89'Dk Hakan), Yavuz (46'Dk. Taner Araz), Bedri, İ.Faruk, Y.Mert, Murat, Sertaç, A.Kaan
GOLLER:  12' Dk. Gökay,   (Konya Anadolu Selçukluspor), 90+4 Yasin Mert (Dardanelspor AŞ)
SARI KARTLAR: 4'Dk. Volkan, 22' Aydın, 58'Dk. Emre, 70'Dk. Yaser, 90+3 Emrah   (Anadolu Selçukluspor), 20' Dk. Yavuz, 53' Dk. Bedri, 67' Dk. Taner Arz,70' Dk. Murat ( Dardanelspor A.Ş. )        
KIRMIZI KART:  86'Dk. Gökay (Konya Anadolu Selçukluspor) 86'dk. Safa, 90+5 Hakan Barış (Dardanelspor AŞ)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri