Yine çamur attı!

Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, görevinden istifa eden Başkan Yardımcısı Mehmet Soyluyu işaret ederek, Yiğitlik ve erkeklik böyle durumlarda Konyaspora sahip çıkmak ve hizmet etmekten geçer

Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, görevinden istifa eden Başkan Yardımcısı Mehmet Soylu’yu işaret ederek, “Yiğitlik ve erkeklik böyle durumlarda Konyaspor’a sahip çıkmak ve hizmet etmekten geçer” dedi. Konyaspor’da dün de asbaşkan Hüseyin Polat istifa etti

 

 

Konyaspor’un en çok desteğe ihtiyacı olan bir sezona başlayacağını belirten Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, böyle bir dönemde gerçekleşen istifanın hoş karşılanacak bir durum olmadığını ve gerçek Konyasporlu’luğun zor günlerde takıma sahip çıkmak olduğunu söylerken, Konyaspor’da dün ikinci bir istifa daha geldi. Yeşil-beyazlı takımda, asbaşkan Hüseyin Polat istifa dilekçesini kulübe gönderdi Başkan Yardımcılığı ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden Mehmet Soylu’nun istifası ile ilgili bir basın mensubunun sorusunu da cevaplayan Kulüp Başkanımız Bahattin Karapınar şunları söyledi. “Konyaspor’un içerisinde bulunduğu böyle zor bir durumda başta Başkan olmak üzere tüm yönetim kurulu üyeleri sağduyulu olmak zorundalar. Konyaspor’a hizmet edeceğiz diye gelen yöneticilerin işin sonuna kadar hep beraber hareket etmeleri gerekir. Bu işten kaçınmaması lazım. Konyaspor hepimizin takımı ise ve bizde bu kulübü yönetiyorsak bütün yöneticilerin sorumluluklarını bilmesi gerekir. Basında çıkan o ufak-tefek sahte şeylerle uğraşılmaması lazım. Sebebi ne olursa olsun Konyaspor tarihinin en önemli sezonunda liglerin başlamasına 1 hafta kala hepimizin yöneticilik sorumluluğumuzu bilmemiz gerekir. Elbette Konyaspor’un çok büyük parası olsa bu kulübü sevk ve idare etmek çok kolay olur. Yiğitlik ve erkeklik böyle durumlarda Konyaspor’a sahip çıkmak ve bu takıma hizmet etmektir. Bu yürekliliği gösteren diğer yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma ben teşekkür ediyorum. Hepimiz için bu işin en kolayı bu takımı yüzüstü bırakıp kaçmaktır. Ama bunu biz kendimize yakıştıramayız. Çünkü biz Konyaspor için hizmet ediyoruz. Bizi yarıda yolda bırakıp giden bir başkan yardımcısı olduğu için bu beni daha da üzmüştür.”
Kasımpaşa ile sahamızda oynayacağımız sezonun ilk maçı ile ilgili görüşlerini açıklayan Karapınar, “Geçen sezon Süper Lig’den düşen iki takım Bank Asya 1.Lig’in ilk haftasında karşılaşacak. İki iyi takımın mücadelesi olacak ve amacımız şehrimizde oynayacağımız maçtan 3 puanla ayrılmak olacak. Kasımpaşa iyi bir takım ve bizim gibi kadro iskeletini koruyan bir ekip. Kazanan taraf inşallah biz oluruz” dedi. 

 

KARAPINAR: TAKIMA GÜVENİYORUM

 

Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, Konya şehrinin ve taraftarlarımızın Konyaspor’a her sezondan daha fazla sahip çıkması ve destek vermesi gerektiğini de ifade ederek, “Bu sezon Konyaspor’un en çok taraftar desteğine ihtiyacı olan bir sezon. Yaşanan sıkıntı nedeniyle transfer yapamadığımız için genç oyuncuların ağırlıklı olduğu bir kadroyla mücadele edeceğiz. Bu bence hem Konyaspor hem de altyapımızdan gelen oyuncular için çok önemli ve büyük bir fırsat. Bu fırsatı hem Konyaspor’umuz hem de oyuncularımız inşallah çok iyi değerlendirecektir. Ben çok başarılı olacaklarına inanıyorum. Uzun zamandır çalışıyorlar. Profesyonelliği yaşamak zor kolay değil. Öncelikle iyi bir teknik ekibe ve oyuncu kadrosuna sahip olduğumuzu bir kez daha tekrarlıyorum. Osman hocamız genç oyuncuların takıma daha fazla katkı sağlamaları ve performanslarını forse etmeleri için büyük gayret gösteriyor. Bu gayrete oyuncularımızda cevap veriyor. Taraftarlarımızın bu takıma destek vermeleri gerekir. Herşeyden önce taraftarlarımızın ve özellikle de taraftar gruplarımızın bilet alarak ve Konyaspor’a zarar vermeden destek olmaları gerekmektedir. Kulübümüzün ve takımımızın buna çok ihtiyacı var” şeklinde görüş belirtti. 

 

YÖNETİMDE BİR İSTİFA DAHA

 

Konyaspor yönetim kurulunda istifalar dün de devam etti. Başkan yardımcısı Mehmet Soylu’dan sonra asbaşkan Hüseyin Polat’ta görevinden ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti.  Polat, istifa dilekçesini kulübe gönderdi. İstifasına gerekçe olarak işlerinin yoğunluğunu gösteren Polat, daha iyi bir yönetim kurulunun Konyaspor’a daha iyi bir hizmet vereceğine inandığını söyledi. Konyaspor’da istifaların hafta içerisinde devam edeceği öğrenildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri