Yılmaz Vural: Sözlerimin arkasındayım

Fenerbahçe karşısında takımımızın kişilikli oyununun kendisini mutlu ettiğini belirten Konyaspor teknik direktörü Yılmaz Vural, takımın artık kazanmaya mecbur bir döneme girdiğini ve Antalyaspor maçın
Fenerbahçe karşısında takımımızın kişilikli oyununun kendisini mutlu ettiğini belirten Konyaspor teknik direktörü Yılmaz Vural, takımın artık kazanmaya mecbur bir döneme girdiğini ve Antalyaspor maçından alınacak 3 puanın kötü gidişe dur demek adına çok önemli olduğunun farkında olduklarını söyledi. Açıklamalarına Fenerbahçe maçı ile başlayan Yılmaz Vural, maçı tekrar izlediğinde olumlu gözlemlere sahip olduğunu belirterek, “Saha içerisindeki kişilikli oyun beni mutlu etti” dedi. Vural, “Fenerbahçe maçının analizini yaparken gözüme çok olumlu şeyler takıldı. Ligin en golcü takımına karşı savunma anlamında önemli işler yapmışız. Ancak hücum anlamında sıkıntılar çekmişiz. Bunları antrenman öncesi arkadaşlarımız ile yaptığımız toplantıda konuştuk. Ayrıca takımımızın gol atması adına yapmamız gerekenleri, bunlardan sonra yapacağımız çalışmalar anlamında her şeyi konuştuk. Fenerbahçe karşısında kişilikli oynadık. Kazanmak adına her şeyi yaptık. Ben takımda olumlu gelişmeler görüyorum. Bu gelişmelerinde takıma olumlu yansıyacağı kanısındayım. Bizi zorlayacak bir zaman sıkıntısı var ama bunu biliyoruz. Zamana ihtiyacımız var ama zamanız yok. Kısacası kişilikli oyun beni mutlu etti, ilersi için iyi sinyaller var diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.
KAZANMAMIZ GEREKEN BİR MAÇ
Spor Toto Süper Lig'in 26.haftasında Antalyaspor ile oynanacak maça da değinen Vural, "Kasımpaşa Manisaspor ile oynayacak kazanabilir, biz Antalyaspor ile oynayacağız kazanabiliriz, üstümüzdeki Bucaspor ise Sivasspor ile karşılaşacak. İnşallah bizim istediğimiz olur ve berabere kalırlar. Gençlerbirliği ise Trabzonspor ile karşılaşacak; mağlup olması muhtemel.  Eğer bu hafta her şey istediğimiz gibi giderse milli takım arasında birçok şeyi toplayabiliriz. İhtiyacımız olan o zamanı o arada çözebiliriz. Artık kesinlikle kazanmamız gereken bir zamandayız. Taraftarımızın da desteği ile takımımın bu maçı kazanabileceği kanaatindeyim. İnşallah bunu da başarabiliriz” dedi.
BU HAFTA KİLİT BİR HAFTA
Göreve geldiği hafta ligde kalma puanı ile ilgili açıklamaları hatırlatılan  Yılmaz Vural sözlerinin arkasında olduğunu belirterek “Rakiplerimizde olduğu gibi inşallah kendi takımımız ile ilgili tahminlerimiz de tutar” dedi. Vural sözlerini şu şekilde sürdürdü, “Futbol bir matematiktir. Biz hesaplarımızı kendimize göre yaptık ama yaptığımız tahminler tutuyor. İnşallah rakiplerimizle ilgili yaptığımız tespitlerin takımımız içinde tutması. Görüldüğü üzere lig devam ediyor. Bu hafta kilit bir hafta. Bizim kaybetmemiz aranın açılması anlamına geliyor. O yüzden bu hafta bizim kıpırdayacak halimiz yok. Bu nedenle takımımızdan çok iyi futbol değil; ellerinden geleni yapıp sahadan ihtiyaçları olan puanı çıkarmalarını bekliyoruz. İnşallah beklediklerimiz gerçekleşir...”
TARAFTARA İHTİYACIMIZ VAR
Vural açıklamasını camiaya ve taraftarlara şu çağrıda bulunarak tamamladı:
“Bu güne kadar camiamız bizi evimizde oynadığımız maçlarda hiç yalnız bırakmadılar. Bizim beklentilerimizi karşıladılar. Ancak İstanbul Büyükşehir Belediyespor çok şanssızlıklar yaşadık. Çok iyi bir taraftar desteğimiz vardı ancak 4 top direkten döndü. Bütün senede kaç top böyle direkten döner bilmiyorum. Ankaragücü maçı ise bizim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Mağlup başladık, ikinci gol ise Süper Lig’de görülemeyecek bir gol. Umarım inşallah bundan sonra bu futbol şansı denilen şeyde bizden tarafa olur. Ama seyircimizi kesinlikle yanımızda görmek istiyoruz. Biz onlar için sahadayız. İnşallah kalan sürede onların desteği ile elimizden geleni en iyisini yapıp hedefe ulaşacağız...”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri