Yıldızların formaları satışa çıktı

Atiker Konyaspor’un yeni transferlerinin formalar satışa çıktı Ara transfer döneminde kadroya dahil edilen Samuel Eto’o ve Adis Jahovic’in formaları Konya Store mağazalarında satışa çıktı.

Konyaspor’dan yapılan açıklamada, “Store’nin devir işlemlerinde son aşamaya gelmiş bulunmaktayız. Ancak sürecin tamamlanmasını beklemeden Eto’o ve Jahovic’in formalarını yapılan anlaşma gereği hiçbir kesintiye gidilmeden satış karının tamamı kulübümüze kalmak kaydı şartıyla satışa sunuyoruz. Kulübümüz için özel olarak hazırlanan formalara taraftarımızın yoğun ilgi göstermesini beklemekteyiz” dedi.

Konyaspor’da bu sezonun sponsorlu formaları 119 TL’den satılıyor. Sponsorsuz formalar ise 99 TL’den alıcı buluyor. Konyaspor’dan yapılan açıklamada, forma ve lisanslı ürünlerin tüm gelirinin kulüpte kalacağını özellikle vurguladı. Yeşil-beyazlı kulüp, Jahovic ve Eto’o için bütçesinden önemli bir bedeli gözden çıkarırken, saha sonuçları ile lisanslı ürünlerden elde edeceği gelirle, bu maliyetinin bir kısmını karşılamayı hedefliyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri