Yıldızlar tek tek kayıyor

Torku Şekersporda sözleşmesi biten yıldız oyuncalar Cafercan ve Muhammet Reis yuvadan uçtu

Torku Şekerspor’da sözleşmesi biten yıldız oyuncalar Cafercan ve Muhammet Reis yuvadan uçtu. Cafercan Süper Lig ekibi Gençlerbirliği’ne giderken Muhammet Reis ise Balıkesirspor’a transfer oldu

 

Torku Şekerspor’da sözleşmesi 31 Mayıs itibari ile biten oyuncular bir bir yuvadan uçuyor. Yeşil-beyazlı ekibin başarılı orta saha oyuncusu Cafercan Gençlerbirliği’ne transfer olurken Muhammet Reis ise bir başka 2. Lig temsilcisi Balıkesirspor ile anlaştı. Silahlı saldırı sonucun da öldürülen Torku Şekespor’un kalecisi Gürsel Yaprakçı da Balıkesirspor ile her konuda anlaşmış ve resmi sözleşmeye imza atacaktı. Ancak yaşanan üzücü olay spor camiasını şok etti.

ŞEKERSPOR KAN KAYBEDİYOR

Torku Şekerspor’da 31 Mayıs itibari ile 17 futbolcunun sözleşmeleri sona erdi. Sözleşmeleri sona eren ve serbest kalan oyuncular bir bir yuvadan uçuyor. Cafercan gibi bir yıldızı Gençlerbirliği’ne kaptıran Şekerspor’da başarılı orta saha oyuncusu Muhammet Reis de Balıkesirspor ile anlaşma sağladı. Cafercan geride kalan sezonda takımın en golcü ismi olmuştu. Cafercan, 5’i kupada olmak üzere geçtiğimiz sezonda toplam 20 golün altına imzasını attı.  Başarılı orta saha oyuncusu en fazla sarı kartı gören isim de oldu.

Cafercan 2010-2011 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası ve Play-Off maçı dahil olmak üzere 36 maçta forma giydi. Başarılı oyuncu bu maçlarda 12 sarı kart gördü. 1987 yılında doğan Cafercan Aksu Antalya Yolspor’da futbola başladı.  Daha sonra Galatarasay’a transfer olan başarılı oyuncu 2002 yılında burada profesyonel oldu. Cafercan daha sonra Büyükşehir Belediyespor, Çaykur Rizespor, Orduspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da kiralık olarak oynadı. 2009 yılında Galatasaray ile sözleşmesi sona eren oyuncu Torku Şekerspor’a geldi.  Genç orta saha oyuncusu yeşil-beyazlı formayı 2 sezon terletti. Cafercan bu süre içerisinde takımın kaptanlık pazu bandını da taşıdı

Başarılı oyuncu 2010-2011 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası dahil olmak üzere 39 maçta forma giydi. Muhammet Reis oynadığı 39 maçta 9 sarı kart gördü. Reis bu maçlarda kırmızı kartla cezalandırılmadı. Başarılı orta saha oyuncusu 2010-2011 sezonunda birisi seri penaltıdan olmak üzere toplam 7 gol kaydetti. 1984 Trabzon doğumlu olan oyuncu Trabzonspor altyapısında futbola başladı. Bu takımda profesyonelliğe imza atan genç oyuncu daha sonra Erzurumspor’a transfer oldu. Muhammet Reis daha sonra sırasıyla Kocaelispor, Akçaabat Sebatspor, Arsinspor formalarını giydi. 2008 yılında Şekerspor’a gelen başarılı oyuncu bir ara Akçaabat Sebatspor’a kiralandı. Daha sonra tekrar yeşil-beyazlı kulübe dönen Muhammet Reis 3 sezon Şekerspor formasını başarı ile taşıdı.

Torku Şekerspor ise ilk olarak Konyalı genç kaleci Ali Melih Özçelik ile anlaşma sağladı. 1987 doğumlu kaleci Melih geride kalan sezonda 4 Ziraat Türkiye Kupası ve 1 Lig maçında Konya Torku Şekerspor’un kalesini korudu.  Konyaspor alt yapısından yetişen genç oyuncu Fenerbahçe’de profesyonelliğe ilk adımını attı. Özçelik daha sonra sırasıyla Konyaspor, Fenerbahçe, Turgutluspor, Afyonkarahisarspor ve Şekerspor’da forma giydi. 31 Mayıs itibari ile sözleşmesi biten genç kaleci ile yeniden anlaşma sağlandı. Kaleci Gürsel’in transferini göz önünde bulunduran Torku Şekerspor ilk transfer adımını kaleci ile atmış oldu. Diğer oyuncularla ilgili olarak nasıl gelişmeler olacağı taraftarlar arasında merak konusu oldu. Taraftar gelecek sezon içinde iyi bir takım yapılması ve oynadığı futbol zevk veren bir Torku Şekerspor bekliyor.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri