Yıldız Satranç Spor Kulübü Türkiye beşincisi oldu

28 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonasında, Emin Doğruay’ın öğrencileri olan Konya Yıldız Satranç Spor Kulübü Türkiye 5.si olarak bir üst ligde yarışmaya hak kazandı.

28 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonasında, Emin Doğruay’ın öğrencileri olan Konya Yıldız Satranç Spor Kulübü Türkiye 5.si olarak bir üst ligde yarışmaya hak kazandı. Selçuklu Kongre Merkezi’nde düzenlenen Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası’na 34 farklı ilden 53 kulüp ve 500’ü aşkın sporcu katıldı.

2022 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası’nda şampiyon Galva Metal Spor Kulubü Derneği olurken, ikinci Çanakkale Apaydın Satranç ve Gençlik Spor Kulubü Derneği, üçüncü Çelik Satranç Spor Kulubü Derneği, dördüncü İzmir Apaydın Satranç ve Gençlik Spor Kulubü Derneği, beşinci Yıldız Satranç Spor Kulübü Derneği ve altıncı ise İstanbul Moda Spor Kulubü oldu. Şampiyonada dereceye giren kulüpler gelecek yıl Türkiye Satranç İkinci Ligi’ne katılma hakkı elde etti. 

SPOR SERVİSİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri