Yıldırım Demirören: Tff'nin Olduğu Yerde Kimse Hakem Odası Basamaz

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, TFF'nin oldğu ve Türk bayrağının dalgalandığı bir yerde hakem odasının basılamayacağını söyledi.Bugün yapılan ve Fenerbahçe Kulübü hariç diğer tüm kulüplerin katıldığı...

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, TFF'nin oldğu ve Türk bayrağının dalgalandığı bir yerde hakem odasının basılamayacağını söyledi.

Bugün yapılan ve Fenerbahçe Kulübü hariç diğer tüm kulüplerin katıldığı Kulüpler Birliği toplantısına ara verilerek basın mensuplarına açıklamalarda bulunan başkan Demirören, açıklmalarda bulundu.

Yıldırım Demirören, "Toplantıya katılanlara teşekkür ediyorum. Hakem hataları çok oluyor. Hatalar elbette olacaktır ama biz de bunları düzeltmek için varız. Futbolun ilerisini düşünmeliyiz. Herkes iğneyi kendine batırmalıdır. Sürekli futbolda sadece kavga hali olursa futbol ileri değil geri gider. Bu arada TFF’nin olduğu Türk bayrağının dalgalandığı yerde kimse hakem odası basamaz. Basarız diyen herkesi kınıyoruz. Burası Türkiye, burası dağ başı değil. Buna hep beraber sahip çıkmalıyız. Kişiler değil kulüpler kalıcı. Bugün toplantı çok faydalı oldu. Eğer kulüplerimiz mali sıkıntıları çözmezse ileride onları tehkiler bekler ona göre kulüpler önlemlerini almalı.” diye konuştu.

Bilindiği üzere Fenerbahçe Kulübü ile Beşiktaş Kulübü arasında oynadıkları lig maçı öncesinde hakemler hakkında beyanlar yapılmış ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ise "Fenerbahçe'nin hakkı yenilirse hakem odasını da basarız." şeklinde ifadeler sarf etmişti. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri